Vreme čitanja: oko 1 min.

Potez Robina Vilijamsa koji se dokazuje kakav je car bio

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

O ovome je posvedočila glumica Lisa Jakub, koja je sarađivala sa Vilijamsom u filmu "Gospođa Dautfajer"

  • 0
Robin Vilijams Robin Williams Foto: Shuttterstock/Everett Collection

Glumica Lisa Jakub otkrila je da ju je pokojni glumac Robin Vilijams branio nakon što je izbačena iz srednje škole dok je snimala filma "Gospođa Dautfajer".

Ona je podelila da je Vilijams primetio da je uznemirena i kada mu je rekla da ju je škola izbacila on je lično napisao pismo njenom direktoru.

"Izbačena sam iz srednje škole tokom snimanja filma "Gospođa Dautfajer", reklao je Jakub dok se pojavljivao u epizodi podkasta"Bratska ljubav".

"Neverovatna stvar je bila što je Robin video da sam uznemirena", prisetila se ona i dodala:

"Pitao me je šta se dešava. Objasnila sam mu. Napisao je pismo mom direktoru u kojem je rekao da želi da oni ponovo razmisle o ovoj odluci, da ja samo pokušavam da nastavim svoje obrazovanje i svoju karijeru u isto vreme i da li bi mogli da me podrže u ovome", navela je Lisa.

Lisa je objasnila da je izbačena zbog rasporeda snimanja.

"Ja sam Kanađanka. Pohađala sam srednju školu u Kanadi, a onda sam otišla na četiri meseca da snimim film. Trebalo je da postavimo ovaj sistem, pre interneta, gde bih poslao školski rad u školu. Radili smo to neko vreme. Međutim, škola je odlučila da se sistem neće nastaviti. Moja škola u Kanadi je poslala poruku: "Znaš, ovo više ne radi za nas. Ne vraćaj se", navela je Jakub

Glumica je u to vreme bio u devetom razredu i sećala se da mu je bila slomljena.

"Bilo je tako srceparajuće, jer znaš da sam imala život koji je bio veoma neobičan i to je bila jedina normalna stvar. Iako Robinovo pismo nije ponovo primljeno, Jakub je otkrila da je njen direktor ponosno prikazao pismo u svojoj kancelariji. Ovaj direktor je dobio pismo, uramio pismo, stavio ga u kancelariju... i nije tražio da se vratim", rekla je Lisa, koja je posle završila škole, navodi Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA