Vreme čitanja: oko 1 min.

Uložio je 120 miliona dolara: Pogledajte kako će izgledati novi film Frensisa Forda Kopole "Metropolis"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Megalopolis“ će premijerno biti prikazan u konkurenciji na Filmskom festivalu u Kanu

  • 0

Adam Drajver je na ivici u prvom zvaničnom tizeru za dugo očekivani film "Megalopolis" Frensisa Forda Kopole.

"Megalopolis“, koji će premijerno biti prikazan u konkurenciji na Filmskom festivalu u Kanu, godinama je bio projekat koji je nastajao za reditelja, koji je prvi počeo da radi na scenariju osamdesetih. Legendarni režiser, koji stoji iza ostvarenja "Kum" i "Apokalipsa sada", uložio je 120 miliona dolara sopstvenog novca u ovaj projekat.

Na pitanje lista GQ o potencijalnim posledicama samofinansiranja tako ogromnog poduhvata, Kopola je odgovorio: "Nije me briga za finansijski uticaj. To mi ništa ne znači."

U "Megalopolisu" pored Drajvera igraju Đankarlo Espozito, Natali Emanuel, Obri Plaza, Šaja Lebef, Džon Vojt, Lorens Fišburn, Talija Šajer, Džejson Švarcman, Ketrin Hanter, Grejs Van der Val, Džejms Remar, D.B. Svini i Dastin Hofman.

Prema zvaničnom sinopsisu, "Megalopolis" je rimska epska bajka smeštena u zamišljenu Modernu Ameriku. Grad Novi Rim se mora promeniti, izazivajući sukob između Cezara Katiline (Adam Drajver), genijalnog umetnika koji nastoji da skoči u utopijsku, idealističku budućnost, i njegovog opozicije, gradonačelnika Frenklina Cicerona (Đankarlo Espozito), koji ostaje privržen regresivnom statusu kvo, održavanje pohlepe, posebne interese i partizansko ratovanje. Razdvojena između njih je socijalista Julija Ciceron (Natali Emanuel), gradonačelnikova ćerka, čija je ljubav prema Cezaru podelila njenu lojalnost, primoravajući je da otkrije šta zaista veruje da čovečanstvo zaslužuje, piše Variety.

Pogledajte tizer:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA