Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bez treninga ne mogu": Trojpec o seriji "U klinču", Vojažu, kakav odnos ima sa Mateom Milosavljević

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa glumcem smo pričali o aktuelnim temama

  • 2

Miloš Petrović Trojpec jedan je od glavnih junaka serije "U klinču", a u intervjuu za Telegraf.rs govorio je o trećoj sezoni ovog ostvarenja. Glumac je naveo da mu je trening važna stavka u životu, pohvalio je Mihajla Veruovića Vojaža, a naveo je da ima sjajan odnos sa Mateom Milosavljević, s kojom je zajedno.

Za početak, Trojpec je pričao o trećoj sezoni serije "U klinču".

"Razna neka nova dešavanja. Meni su bila neočekivana, tako da će verovatno biti i publici", rekao je kratko glumac za Telegraf.rs.

Budući da u seriji glumi bokserskog trenera, pitali smo ga koliko trenira u privatnom životu.

"Dosta. Svakodnevno. Trening je deo mog života. Nije neko moranje, samo mi je u krvi. Bez treninga ne mogu", rekao je Trojpec.

Za Mihajla Veruovića Vojaža, koji igra lik Aljoše Kovača u seriji "U klinču", ima samo reči hvale i da je imao odličnu saradnju sa njim.

"Sjajna je bila (saradnja sa Vojažem). Mislim da se odlično snašao od prve sezone. Sjajan je momak, dobar dečko. Vaspitan", rekao je Trojpec.

Pitali smo Trojpeca gde ga još možemo gledati.

"Imam neke stvari koje sam snimao, još nisu emitovane. A što se tiče novih stvari, još tačno nije definisano. Imam par nekih pregovora. Ne mogu još da pričam o tome. Ne znam kada će "Tajkun" biti emitovan, to je nešto što nije emitovano. Verovatno ćemo raditi seriju "Indigo kristal", tri sezone. Ne znam da li je sigurna ili nije. Biće valjda", rekao je Trojpec.

Na pitanje kakvu saradnju i odnos ima sa devojkom i kolegicom Mateom Milosavljević, Trojpec je rekao sledeće.

"Sjajnu saradnju, sjajan odnos", rekao je za kraj Trojpec.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA