Vreme čitanja: oko 2 min.

"Biće mnogo iznenađenja": Miloš Avramović za Telegraf.rs otkrio detalje o novom "Južnom vetru"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Takođe je govorio o seriji "U klinču"

  • 2

Producent Miloš Avramović je u intervjuu za Telegraf.rs govorio o trećoj sezoni serije "U klinču". Kao i o novom filmu "Južni vetar".

Za početak nam je otkrio šta nas očekuje od treće sezone serije "U klinču", koja se uveliko emituje na RTS-u.

"Može da očekuje nove likove, nove dogodovštine naših junaka, nove ljubavi, probleme, radosti, razočaranja", rekao je Miloš Avramović za Telegraf.rs

Što se tiče novih likova, jednog je izdvojio.

"To je Miodrag Radonjić, koji mislim da ima sjajnu ulogu i mislim da je odličan posao napravio. On nam je neko od najvećih pojačanja u ovoj sezoni", rekao je Avramović.

Miloš ističe da je u seriji "U klinču" imao odličan odnos sa zvezdama ovog ostvarenja Mihajlom Veruovićem Vojažom, Milošem Petrovićem Trojpecom i ostalim.

"Mi smo sada uigrana ekipa, drugari, kao neka mini porodica. Dišemo kao jedan tim, sve to ide sa lakoćom. Uživanje je raditi", rekao je Avramović.

Ne isključuje mogućnost da se snimi nova sezona serije "U klinču". Ističe da je i film "U klinču" dobra ideja.

"Ja se nadam. Film je dobra ideja, pa ko zna, možda može da se i desi. Mislim da bi neka, da kažem, "U klinču" letnja avantura bilo jako zabavan film", rekao je Avramović.

Miloš sa ostatkom ekipa uveliko radi na novom filmu iz franšize "Južni vetar".

"Sledeće godine je "Južni vetar 3", film", rekao je Avramović za Telegraf.rs.

Otkrio je potom malo više detalja o "Južnom vetru 3"

"Mislim da će biti da kažemo jedan tvrđi krimić, nešto više u rangu prvog filma. I mislim da će biti mnogo, mnogo iznenađenja, i glumačkih, ali ne bih sada ništa naročito da otkrijem, jer radimo na tome vredno i marljivo. Trudimo se da sa ovim trećim, poslednjim delom filma da se na neki način zahvalimo publici za sve ove godine što nas je pratila", rekao je Avramović.

Nema ništa protiv da se Vojaž pojavi u serijalu "Južni vetar"

"Pa sasvim moguće da će se i tako nešto i desiti. Vojaž je super, fenomenalno se snašao u glumačkim vodama. On je jednostavno rođen da bude ispred kamere, da li kao pevač, glumac...", rekao je Avramović.

Pitali smo ga da li radi na nešto novom

"Radim na nekoliko projekata. Glavni je "Južni vetar", ali ne bih sada smeo da pričam o tome. Razvijamo dve serije i dva filma trenutno", rekao je na kraju intervjua Miloš Avramović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    15. maj 2024 | 19:18

    Dokle bre vise juzni vetar,agresija,nasilje...daj snimi nesto drugacije za promenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA