Vreme čitanja: oko 1 min.

Treća sezona serije "Mama i tata se igraju rata": Šta će biti s Jadrankom i Veljkom?

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Problemi i nedoumice koje skoro svaka porodica ima tokom života, ekipa serije prikazala je u prve dve sezone

  • 0
Serija "Mama i tata se igraju rata" Foto: Produkcija Kombajn

U toku je snimanje treće sezone serije rediteljskog debija Gordana Kičića "Mama i tata se igraju rata". Posle velikog uspeha prve dve, i treća je planirana da se emituje na Prvom programu RTS-a.

Problemi i nedoumice koje skoro svaka porodica ima tokom života, ekipa serije prikazala je u prve dve sezone.

Publika je zbog toga zavolela, a u trećoj nas očekuje novi zaplet, ista ekipa glumaca i drugačija svakodnevica omiljenih junaka. „Jer je naša odluka, moja odluka bila, kada sam pravio i film, i kasnije seriju, da se bavimo svakodnevnim problemima te malo specifične porodice, tako da u tom smislu, kada se ljudi smeju likovima, junacima i kada se saosećaju sa njima oni se prepoznaju“, istakao je glumac i reditelj Gordan Kičić.

Lena Lazović, koja tumači lik ćerke Vide u prvoj sezoni imala je četiri i po godine, u drugoj sedam, a u trećoj sezoni gledaćemo je kao devojčicu od 11 godina.

Zapleti priče prate njeno odrastanje i godine.

„Jadranka je realan lik, mislim da svaka žena može da se identifikuje sa njom, to će se naravno desiti i u trećoj sezoni. Ne smem tačno da otkrivam sve njene  probleme i dileme, ali biće jedna jako uzbudljiva i zanimljiva sezona“, rekla je glumica Nina Janković Dičić.

Jesu li Jadranka i Veljko zadovoljni svojim životima i hoće li prevazići krizu srednjih godina, ostaje da vidimo u novim epizodama.

(Telegraf.rs)

Video: Poznati srpski glumac zapevao sa Yu grupom u Knez Mihailovoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA