≫ 

Neočekivan kraj "The Walking Dead" stripa: Čeka li ovo i seriju?

Morao sam da ispričam svoju priču kako sam želeo i da je okončam po svojim uslovima, bez tuđih uticaja, rekao je kreator "Okružen mrtvima" Robert Kirkman

  • 1
Okružen mrtvima Printskrin: Youtube/Yellow Flash

Potpuno neočekivano serija stripova "Okružen mrtvima" (The Walking Dead) došla je do kraja u 193. izdanju.

Radnja stripova, na osnovu kojih je bazirana jedna od najgledanijih serija poslednjih godina, završila se kako je malo ko od brojnih fanova očekivao.

- Morao sam da ispričam svoju priču kako sam želeo i da je okončam po svojim uslovima, bez tuđih uticaja - rekao je kreator Robert Kirkman.

A završio ju je baš u "The Walking Dead" stilu. Karl i Sofija, koji su se oboje pojavili u seriji kao deca, ali su odavno ubijeni, sada žive na farmi sa ćerkom (6) kojoj su dali ime Andrea, po liku koji u seriji igra Lori Holden.

Zombiji, nažalost, nisu istrebljeni i lek nije pronađen. Uprkos tome, civilizacija je uspela da se obrazuje, a predvodi je Magi, koja je sada predsednica.

Deluje kao da je do poslednje priče prošlo barem 10 godina. Za svet mrtvi više nisu velika pretnja. Ljudski svet je ponovo stao na noge.

Heršel, unuk lika koji je umro u 5. sezoni serije, sada živi od toga što mrtve kao u zoo vrtu pokazuje posetiocima i naplaćuje im ulaz. Ovo je kasnije zabranjeno zakonom od strane Mišon.

 
 
 
View this post on Instagram
It wouldn't be a bbq without the #TWDFamily. Happy 4th 🇺🇸🧟!A post shared by The Walking Dead (@amcthewalkingdead) on

Rik Grajms je u stripovima ubijen prošlog meseca, a priča se završava tako što Karl čita Andrei pričo o svom oci u kako je on oblikovao svet u kome žive danas.

Da li će se nešto od ovog desiti i u seriji ostaje da se vidi. Ovakva postavka stvari producentima ipak daje mogućnost da ono što im se dopada iskoriste, a možda i da dalje nastave po svome, kako odgovara TV narativu.

Serija se za svoju 10. sezonu vraća u oktobru ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA