≫ 

Pogrešno mesto, pogrešna devojka. Oteta u noći: Slučaj koji jednog detektiva može odvesti u grob

Ovo neće biti jednostavan slučaj

  • 0
Toni Parsons, Oteta Foto: Promo

"Pogrešno vreme.

Pogrešno mesto.

Pogrešna devojka.

Odvedena u noći.

Mislili su da otimaju ljubavnicu jednog od najmoćnijih gangstera Londona. Ali odveli su pogrešnu devojku. I razljutili pogrešnog detektiva.

Traganje za otetom devojkom odvodi detektiva Maksa Vulfa od legendarnog Crnog muzeja Novog Skotland jarda do raskošnih vila kriminalaca, od ljigavih striptiz-klubova do tajnih jazbina za seks – sve do neizrecivo mračnih nedela počinjenih decenijama ranije.

To je svet porodičnih tajni, seksualne ljubomore i žudnje za osvetom – a može postati i Vulfov grob..."

NOVI TRILER TONIJA PARSONSA, "OTETA" 

Detektiv Maks Vulf, njegova šefica, viši inspektor Pat Vajtstoun i koleginica Džoj Adams pozvani su nakon što je mlada majka, Džesika Lajl, oteta iz svog automobila kad je ulazila na privatan posed na kom je živela. Njen sinčić je ostavljen u autu, nepovređen.

Ovo neće biti jednostavan slučaj, jer se ispostavlja da je živela sa egzotičnom plesačicom, Snežom Džouns, a stan je u vlasništvu ozloglašenog kriminalca, Harija Flauersa.

Uskoro otkrivaju da je Sneža Džouns bila u vezi sa Harijem Flauersom, što ih je navelo da posumnjaju da je neko od Harijevih neprijatelja oteo pogrešnu devojku. Džesika je vozila Snežin auto kad je oteta.

Maks Vulf i njegov tim suočavaju se sa ozbiljnim izazovima dok pokušavaju da pronađu nestalu devojku. Jedna od otežavajućih okolnosti je činjenica da je otac Džesike Lajl penzionisani policajac, koji smatra da stvari treba rešavati „kao u dobra stara vremena“ – ubiti boga u osumnjičenom. Ovaj slučaj ne podrazumeva samo rutinski policijski posao, već i saradnju sa poznatim kriminalcima, kako bi se utvrdilo zbog čega je uopšte došlo do otmice.

Ovaj slučaj se razlikuje od ostalih slučajeva na kojima je detektiv Maks Vulf radio u prošlosti. Ovaj slučaj deluje gotovo „civilizovano“. Hari Flauers je šarmantan, mada nasilan narko-bos. (Sada je navodno preobraćen u poslovnog čoveka.) Ima savršenu ženu i decu. Njegove „gorile“ su uljudne i otvorene za saradnju, kao i njegova ljubavnica Sneža Džouns, ali ispod te fasade vreba vrlo mračno, izopačeno ponašanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA