≫ 

Bojana Ordinačev preporučuje četiri knjige čitaocima Telegrafa

Među knjigama koje je naša sagovornica izabrala, svako može da pronađe nešto po svojoj meri

  • 1
preporuka knjiga,  Bojana Ordinačev Foto: ATA Images

"Knjige su hladni, ali pouzdani prijatelji", slavni je citat grčkog filozofa Sokrata, a čitanje je uvek dobra ideja, u bilo koje doba godine. Ovog puta, četiri dela za čitaoce portala Telegraf.rs preporučila je glumica Bojana Ordinačev, zvezda serije "Istine i laži".

"Lovac na zmajeve" - Haled Hoseini:

- Jedna od omiljenih knjiga za sva vremena. Pročitala sam je dva puta i kapiram da kada prođe još malo vremena da ću je pročitati i treći, ili ću je verovatno čitati ceo život. O prijateljstvu, o ljubavi, o stavovima koji imate i mislite da nikada neće biti drugačije. Sami sebe iznenadite - rekla je Bojana za naš portal.

"Pesme 2" - Čarls Bukovski:

- Bukovski "Pesme", uvek. Volim njegov realizam, snagu, iskrenost. Prosto, prija mi njegov senzibilitet i čini mi se, nadam se i težim da ga razumem. Mislim, ne bih da zvučim pretenciozno da u potpunosti razumem Bukovskog, ali mi užasno prija - ističe naša sagovornica.

Jameson žurka Bojana Ordinačev Foto: ATA Images/ Antonio Ahel

"Ubiti pticu rugalicu" - Harper Li:

"Ubiti pticu rugalicu", klasik američke književnosti. Strašno volim tu knjigu. Takođe, govori o životu, o nama, o pitanjima koja sama sebi postavljamo na razne životne teme - navodi Bojana Ordinačev.

"Najdželini zalogaji" - Najdžela Loson:

- Mnogo volim da jedem. Kod mene je uvek u opticaju dok čitam nešto drugo i neki kuvar, u ovom slučaju Najdžela. Nju jako gotovim, čak je gledam (na televizijskom kanalu) "24 Kitchen". Nije loše nekad pročitati i neki kuvar, prosto se tu  svašta zanimljivo m0že da se nađe - zaključuje naša sagovornica.

(Telegraf.rs/V.Đ.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nadja

    9. avgust 2019 | 18:06

    Bravo za preporuku!!! Lovac na zmajeve - moja najomiljenija knjiga.I sama sam je procitala dva puta! Ubiti pticu rugalicu za neverovati, prvi put sam je procitala bas ovog leta i odusevljena. Pozdrav za nasu lepu glumicu i svaka cast redakciji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA