• 1

Novi roman dr Neleta Karajlića, drugi deo trilogije "Solunska 28 - O prijateljstvu i izdaji"

Autor pripoveda o svemu onome što je snašlo stanare Solunske 28 tokom nemačke okupacije Beograda u Drugom svetskom ratu

  • 1

Dr Nele Karajlić, poznati muzičar i pisac, obradovao je čitaoce drugim delom trilogije posvećene ljudima i događajima koji su prolazili kroz dorćolsku kuću na samoj obali Dunava, "Solunska 28 - O prijateljstvu i izdaji".

Autor pripoveda o svemu onome što je snašlo stanare Solunske 28 tokom nemačke okupacije Beograda u Drugom svetskom ratu.

- Ovo je priča o jednoj ženi. Ženi koju je sudbina kaznila ostavivši je u životu. Ona je pobedila – Ljubavlju. Ovo je priča o jednome jutru… koje je promenilo sve… Ovo je priča o jednome gradu. Ranjenom, osakaćenom i poniženom gradu, koji se podiže iz pepela, verom u sebe. Ovo je priča o jednome muškarcu, prevarenom, izdanom, ostavljenom od prijatelja, slepom od želje za osvetom, muškarcu koji spasava dušu… praštanjem. Ovo je priča o jednoj golgoti posle koje, kao i posle svake golgote, dođe vaskrsenje - rekao je autor.

- Ovo je priča o jednome dečaku. Bolesnom dečaku koji će da ozdravi, verujući u nemoguće - rekao je dr Nele Karajlić o knjizi.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima