≫ 

"Maršal Bas": Izložba strip tabli Igora Kordeja u Studentskom kulturnom centru u Beogradu

Ovo je svojevrsni vestern serijal i govori o Riveru Basu, prvom tamnoputom zameniku maršala, mirnom porodičnom čoveku i farmeru...

  • 0
Maršal Bas Foto: Promo

Izložba strip tabli Igora Kordeja iz izdanja "Maršal Bas" biće otvorena 7. novembra u 19h u Studentskom kulturnom centru u Beogradu.

Autor postavke je Igor Marković, a izložba će biti otvorena do 25. novembra ove godine.

Isto veče u 19:30h, u Velikoj sali, biće održana i promocija strip albuma "Maršal Bas", autora Darka Macana i Igora Kordeja. Govoriće Kordej, Igor Marković, urednik izdanja, i Pavle Zelić, teoretičar stripa.

"Maršal Bas" je svojevrsni vestern serijal i prikazuje priču čija je radnja smeštena u Arizoni, SAD, 1875. godine, i koja govori o Riveru Basu, prvom tamnoputom zameniku maršala, mirnom porodičnom čoveku i farmeru, ali čoveku koji sve to postaje nakon preživljenih perioda života bivšeg roba, vojnika i skitnice. Svu surovost sveta oko sebe, kao i ličnu usamljenost, River Bas će osetiti tek sada, kada prihvati značku.

Video: Ako ne po Spajdrmenu, Hulku i Ajronmenu, po ovome ćemo zauvek pamtiti Stena Lija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA