• 2

Blogdanove ljubavne poruke Beogradu: Ljubav uvek uspe

U narednim danima nemojte se začuditi ako za brisačem svog automobila ili u poštanskom sandučetu pronađete ljubavnu poruku. Nije greška, nije slučajno, i da, sigurno je za vas

  • 2
Blogdan Ljubav Uvek Uspe

Foto: Promo/Vulkan izdavaštvo

Slanje ljubavnih pisama i ostavljanje ljubavnih poruka odavno se ne praktikuje, zato se naš pisac i bloger Bogdan Stevanović Blogdan odlučio da u okviru promocije svoje nove knjige Ljubav uvek uspe podeli na hiljade ljubavnih poruka širom Srbije jer, kako kaže, s ljubavlju smo u deficitu. Svake noći krajem februara on će šetati beogradskim ulicama i ostavljati ljubavne poruke, a nekoliko njegovih prijatelja iz Srbije podeliće ih u gradovima u unutrašnjosti.

Ako me ljudi vide kako s rancem idem po javnim parkinzima, ili me sretnu u ulazu u svoju zgradu – nek me pozdrave. Ja sam samo ljubavni poštar, raznosim ljubavna pisma i šaljem poruku da LJUBAV UVEK USPE!, poručuje autor.

U knjizi Ljubav uvek uspe objedinjeni su ljubavni citati iz prethodnih autorovih knjiga, te čitaoci imaju priliku da se prepuste putovanju koje će ih odvesti do najdubljih istina o sebi i drugima. Moderan dizajn i ilustracije u boji izdvajaju ovu knjigu od prethodnih, a njen sadržaj inspirisaće sve nas da se još jednom zagledamo u sopstveno srce i priznamo sebi zbog koga ubrzano kuca. Knjiga sadrži skoro devedeset ljubavnih citata u kojima autor pokušava da odredi šta ljubav jeste i nije, ali istovremeno postavlja pitanja koja će čitaoce navesti da preispitaju sopstvene spoznaje i stavove.

Za mene ova knjiga predstavlja jednu emotivnu skriptu sa svim tezama o ljubavnim usponima i padovima koje sam na teži način naučio, a za moje čitaoce ona je specijalno izdanje u kom su sabrani svi oni citati za koje znam da su ih obeležavali i podvlačili u mojim prethodnim knjigama, navodi Stevanović.

Knjigu Ljubav uvek uspe potražite u svim Vulkan knjižarama i na sajtu Vulkan izdavaštva.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Starac

    Eh ta ljubav dok si mlad sve je.....

  • Сале

    Овом фали даска у глави,него боље лопату у руке и ради нешто.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima