• 0

Ponovo radi Univerzitetska biblioteka „Svetozar Marković”: Izmenjeni uslovi će važiti do kraja maja

Nošenje maske i rukavica pri ulasku u Biblioteku je obavezno...

  • 0
Univerzitetska biblioteka Svetozar Marković, Beograd

Foto: Wikipedia/ZoranCvetkovic

Od danas, 18. maja, korisnici Univerzitetske biblioteke „Svetozar Marković“ moći će da pozajmljuju i vraćaju knjige utorkom i četvrtkom od 10 do 16 časova, a ukoliko se ovi termini poklapaju sa njihovim radnim vremenom moguće je doći i u drugom, unapred dogovorenom terminu, piše RTS.

Uz poštovanje mera zaštite Biblioteka je otvorila i vrata čitaonice koja je dostupna radnim danima od 10h do 16:30h. Građa potrebna za rad naručuje se unapred, a pristup čitaonici ograničen je na dvadeset korisnika dnevno.

Izmenjeni uslovi rada važe do kraja maja, do kada se neće naplaćivati prekoračenje roka za pozajmicu knjiga, niti obnova članarine. Nošenje maske i rukavica pri ulasku u Biblioteku je obavezno.

Kao i do sada, sve usluge su dostupne i na internetu. U dogovoru sa zaposlenima, bibliotekar čija je usluga potrebna korisniku doći će u zakazano vreme, a zahtevi za izradu bibliografije citiranih radova mogu se slati, takođe, kao elektronski formulari.

Video: Biblioteka Strahov u Pragu, jedna od najlepših na svetu

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima