≫ 

Ostvarene pretnje zbog crteža s krvavom bebom: Huligani upali na izložbu u Zemunu i bacili suzavac

 ≫ 

Prašina se digla zbog bebe iskolačenih očiju, sa sekirom u lobanji i lokvi krvi, a koja se nalazi na jednom od crteža

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Bg
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jelena

    14. oktobar 2020 | 16:29

    Bravo momci, samo napred! Ovo je bolesno, kakva crna umetnost!

  • mrljavko

    14. oktobar 2020 | 11:42

    posle 3 komentara kritike okrenuta organizatorima izlozbe, koja nije Izlozba karikature i osvrta na nazovimo avandardne umetnike, koji to nisu, zelim da se osvrnem na momke "huligane vinovnike napada. Njih sam bio ocenio sa najnizim nivom krivice. Da upravo ako se to desi samo jednom iz razloga neregulisanih odnosa, tako da se ukaze da neki problem postoji. Ali ako se ta praksa pocene da ponavlja na bazi volonterskih odluka van drzavne kontrole, eto nama nasih SS trupa, a to je za koliko normalno drustvo opasno i nedozvoljivo. Postupak je upravo tehnologija SS trupa pre II SR. Drzava bi pore ranije pomenutog i ovim trebalo da se pozabavi. Samonikle SS trupe nama nisu nikako dobrodosle, bez obzira na price nedorasle dmokratiji i izvitoperene predodzbe ljudskih prava i sloboda liberalizma. Dakle toliko ima na drzavi da nesto znacajno poradi u korist svoga naroda i da joj nisu jedino najvaznije spoljnja politika, partijska trvenja, unutrasnje-spoljni drzavni problemi, jer mnogo toga suptilnijeg egzistira i duhovno sto cini jedno drustvo uzornim zdravim i uravnotezenim. Dakle na drzavi i institucijama je mnogo toga da uradi, a za price tada o nekoj diktaturi vezano za sredjivanja drustvenih ponasanja ostacemo duzni i obesivsi to macku o rep. Ljudi se biraju da o drzavi brinu i da umeju da je vode, pa nam tako pored svega nis potrebni individualno samoproglaseni autoriteti, imitatori ljudskih cenjenih vestina, kao sto je umetnicki svet ili mladalacke SS trupe.

  • Majka

    14. oktobar 2020 | 10:40

    Normalan čovjek ne može to zamisliti a kamoli slikati! To su opasni filmovi u glavi, ne daj Bože povjeriti dijete takvoj osobi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA