Veliki popusti u Noći knjige od 14. do 18. decembra

Tradicionalna manifestacija Noć knjige, 23. po redu, održava se ove sedmice, do 18. decembra pod pokroviteljstvom Eurobank Srbije na čak 62 lokacije u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 30 gradova u Srbiji i regionu kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

  • 0
Laguna Foto: Promo

Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige iznose 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više knjiga 40%, dok će se na knjige drugih izdavača koji su se priključili Noći knjige, njih 100, uključujući Egmont i Dexy Co naslove, strana izdanja i gift asortiman obračunavati popust od 20%.

Kako bi se izbegle gužve u knjižarama, brinući pre svega o zdravlju zaposlenih i čitalaca, veliki popusti primenjivaće se tokom pet dana, od ponedeljka 14. decembra do petka 18. decembra u knjižarama, a na sajtovima laguna.rs i delfi.rs tokom 24 sata svih pet dana trajanja manifestacije uz besplatnu dostavu na teritoriji Republike Srbije za sve porudžbine. Povlašćena cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta delfi.rs u toku trajanja manifestacije za teritoriju Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine iznosiće 10 evra. Cene isporuke za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Crne Gore i Bosne i Hercegovine obračunavaju se prema važećem povlašćenom cenovniku. Specijalna cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Hrvatske iznosiće 10 evra.

Noviteti domaće i svetske književnosti okosnica su i ove Noći knjige.

A izbor je sjajan: novi roman najčitanijeg stranog pisca u Srbiji Fredrika Bakmana „Medvedgrad“, nova knjiga Sofi Kinsele „Voli svoj život“, Women's Prize za književnost, „Hamnet“ Mogi O’Farel, „Igra prestola – ilustrovano izdanje“, autobiografski roman Džeka Keruaka „Darma lutalice“ i sjajne knjige domaćih autora: „Ja to tamo pevam“ Dušana Kovačevića, „Tito i ja“ Gorana Markovića, „Neonski bluz“ Dejana Stojiljkovića, „Koju slavu slaviš“ Momčila Petrovića i mnoge druge!

Tu su i fenomenalne knjige za najmlađe čitaoce, nove avanture omiljenog književnog junaka Toma Gejtsa, koje se nalaze u knjizi „Da! Ne. Možda...“ i „Detinjstvo slavnih ljudi“ sa prelepim ilustracijama i pričama o dvadeset pet slavnih ličnosti koje će povesti mlade čitaoce u svoje detinjstvo, pokazati im kako je bilo tada, kako su voleli da se igraju i šta ih je sve zanimalo, ali neće im reći svoje ime, već dati samo nagoveštaj ko su...

Pripremite svoj spisak na vreme!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA