Knjiga o jednom od najvećih sportista svih vremena: Siniša, moj otac

Siniša Mihajlović je, bez sumnje, jedan od najvećih srpskih sportista svih vremena, fudbaler koji je stekao svetsku slavu i poštovanje navijača, saigrača i svih zaljubljenika u sport

  • 1
Vulkan izdavaštvo

Foto: Promo

Pokazao se kao veliki čovek, šampion i borac. Knjiga Siniša, moj otac, nastala iz vizure njegove ćerke Viktorije, predstavlja zalog za generacije koje stasavaju.

Narednik Siniša. Šampion sposoban da preokrene utakmicu jednim neodbranjivim udarcem ka golu. Harizmatični trener koji vodi svoju ekipu, kritikuje, hrabri je i teši; bez dlake na jeziku, bez straha, bez bojazni šta će misliti ili reći drugi. Čovek koji je dobio hiljadu bitaka, na terenu i u životu. S godinama, njegov ugled samo raste: postao je neprikosnoveni protagonista italijanskog fudbala i primer integriteta, hrabrosti i posvećenosti. Ali Mihajlović nije samo šampion, vođa, sportski radnik – on je i otac i muž zaljubljen u svoju porodicu i ponosan na svoje poreklo.

Uspomene Sinišine ćerke Viktorije otkriće vam nepoznato lice nekadašnjeg šampiona. Čitaćete iz prve ruke o čoveku čija prošlost, uprkos ekonomskim neprilikama u bivšoj Jugoslaviji i senkama rata koje su se nad zemljom nadvile, ipak odiše srećom. Saznaćete više o njegovom privatnom životu, o detinjstvu i prvim koracima u svetu fudbala. Otkrićete lice zaljubljenog supruga i brižnog oca, ali i sve izazove borbe s opasnom bolešću, još jednom utakmicom s kojom se Narednik, kao i uvek, nosi odlučno i hrabro...

U jedinstvenoj biografiji Siniša, moj otac nesumnjivo će uživati poštovaoci proslavljenog fudbalera, ali ona je namenjena i ljubiteljima inspirativnih istinitih priča koje motivišu sudbine velikih ljudi, u čijim postupcima pronalaze podstrek za svoja dela.

Knjigu Siniša, moj otac možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zmaj.

    22. decembar 2020 | 14:01

    Svaka čast.Legenda.....samo da nije malo puno knjiga ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA