Mnogo ekskluzivnih priča u novom prazničnom broju časopisa "Bukmarker"

Za praznično izdanje Laguninog časopisa "Bukmarker", kreiranog tako da svaki knjigoljubac pronađe priču za sebe, nalazi se mnogo ekskluzivnih tekstova

  • 2
Bookmarker, Laguna Foto: Promo

Broj počinje razgovorom sa nobelovcem Peterom Handkeom i njegovim prevodiocem na srpski Žarkom Radakovićem, a nastavlja sa zanimljivim intervjuima sa popularnim glumcem i piscem pesmica za decu - Andrijom Miloševićem, autorkom bestselera „Crveni adresar“ Sofijom Lundberj, kao i sa nemačkim slavistom Robertom Hodelom, koji je napisao biografiju velikog pisca Dragoslava Mihailovića „Reči od mramora“.

Kako je kraj godine prilika za sumiranje svega što je u njoj urađeno, tako su svoje mesto u ovom broju našle najbolje knjige savremene književnosti, kao i klasici za sva vremena – naravno, uz sve ostale rubrike koje su čitaoci zavoleli u prvom izdanju, poput Tajni pisaca, Delfi kutka, kolumni, preporuka knjižara ili Novog ulova.

Od petka 18. decembra časopis Bukmarker, koji se štampa u tiražu od 100.000 primeraka, dobija se na poklon pri svakoj kupovini u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji, a novi broj izlazi svakog meseca.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Милорд

    24. decembar 2020 | 18:42

    Имали овде Срба,рече један странац! Остали су га само бело гледали.

  • Милорд

    24. decembar 2020 | 16:15

    Bukmarker,браво добили смо још хиљадуту СРПСКУ реч ,значење , ма то није битно и онако смо многе српске речи гурнули под тепих,шта ће нам......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA