Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Pjero
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Laki

    06. januar 2021 | 00:52

    Nije ropstvo raditi. Ropstvo je raditi ono što ne želite da radite. Mada ponekad morate raditi i ono što ne želite, da bi mogli u budućnosti raditi ili biti ono što ste zamislili. Ukoliko ste svesni toga šta želite, a šta ne, i uopšte možete da dovedete sebe do tog stadiuma da razmišljate o tome, za vas ima nade. Još nisam sreo čoveka koji ne voli baš ništa da radi. Ali skoro svaki dan sretnem osobe koje nisu zadovoljne da li uslovima rada, ili tipom posla koji obavljaju i život im prođe, dan po dan bez da naprave i jednu bitnu promenu. Raditi ono što želite, znači da ćete imati dovoljno entuzijazma da postanete dobri u tome, i dođe momenat kada profit postane sporedan. Ništa nije večno, gradili vi kuće, kupovali kola, prolaziće vreme i pred vašim očima će se te stvari raspadati. I vi ćete kupovati još stvari i tu nema kraja. Novac i stvari nisu najvažniji, finansije značajno olakšavaju život i njima dobijate slobodu raspolaganja svojim vremenom, ali novac je alatka, ne cilj. Mladost, zdravlje, porodica, prijatelji, putovanja, hobi su cilj, i ako imate samo nešto od toga, možete biti sretni. Prolazi vam dan za danom, i uvek postoji izbor. Život je skup puno dana, ništa više. Na vama je da li je većina tih dana ispunjena srećom, ili čemerom.

  • Joffrey

    05. januar 2021 | 20:00

    Slobodan covek je onaj koji za sebe moze zaraditi dovoljno za pristojan zivot ne izlazeci iz okvira 40-sati rada nedeljno a da pritom nema visoko obrazovanje,jer se radom na poziciji koja je zahtevala visoko obrazovanje podrazumevala i visoku platu.. To je cak i u Srbiji bilo moguce pre nekih 40-50 godina.

  • Realista

    05. januar 2021 | 07:41

    Kapitalistički sistem u SAD je isti kao i kod nas. Nisi kao radnik zastićen, nemaš dovoljno da živiš od plate već samo da prezivljavas. Onaj sistem koji imaju Skandinavske države pa i jednim dijelom Njemačka jeste najbolji trenutno. Socijalne države, ali ni to nije dobro za nekog ko je lijen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA