Milica Glogovac se oglasila povodom knjige o svom pokojnom suprugu: Evo šta je rekla

U knjizi govore i žene koje je glumac voleo i koje su njega volele, kumovi, prijatelji, ljudi koji su bili sa njim kada nije bio na sceni...

  • 2
Milica i Nebojša Glogovac Milica i Nebojša Glogovac / Foto: ATA Images

"Glogi", knjiga o životu pokojnog glumca Nebojše Glogovca, autora Aleksandra Đuričića, nedavno je objavila izdavačka kuća Vukotić media.

Knjiga otkriva zašto je glumac osam puta polagao vožnju, zašto je odbio Anđelinu Džoli da zaigra u njenom rediteljskom debiju "U zemlji krvi i meda" o ratu u Bosni, a opet prihvatio da bude Draža Mihailović u seriji "Ravna Gora" Radoša Bajića, šta mu je značila Crvena zvezda i koje su ga strasti, pored motora i kuvanja, još opsedale...

O "Glogiju" govore Vojin Ćetković, Nataša Ninković, Anica Dobra, Žarko Laušević, Rade Šerbedžija, Nikola Ðuričko, Nikola Pejaković, reditelji Vida Ognjenović, Paolo Mađeli, Jagoš Marković, Aleksandar Popovski.

Nebojša Glogovac Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Takođe, u knjizi govore i žene koje je glumac voleo i koje su njega volele, kumovi, prijatelji, ljudi koji su bili sa njim kada nije bio na sceni, kada se "saplitao" o sopstveni talenat i kada mu je trebalo snage da se popne na glumački tron, sa kojeg nikada nije sišao.

Nebojšina supruga, Milica Glogovac, povodom ove teme oglasila se na svom Instagram profilu, objavivši story sa fotografijom knjige "Glogi", ukratko napisavši:

- Pročitala. Meni je lepa - dodavši i emotikon srca.

Glogi Foto: Instagram/laperiodistaindependiente

Da li ste vi čitali knjigu? Šta vam se najviše dopalo? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA