• 1

Kolekcija Petominutnih Diznijevih priča se nastavlja: Delimo 3 knjige srećnim dobitnicima

Dvadeset i deveta knjiga nosi naziv "Petominutne priče o mudrosti", a sve što je potrebno da uradite da dobijete ovaj sjajan poklon, jeste da nam pošaljete svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) na mail karte@telegraf.rs, a troje najsrećnih dobija knjigu

  • 1

Priče o mudrosti doneće nam pet novih priča ispirisanih ovom širokom temom koja nam se svakodnevno nameće u raznim situacijama. Verujemo da će vas ove priče zabaviti ali i podstaći da sa decom razgovarate i učite ih veštinama koje će im pomoći da se vešto i mudro  snalaze u životu.

U prvoj priči koja nosi naziv Snaga i um, Mogli će pokazati svojim prijateljima Baluu i Bagiri da može da se sam snađe koristiće veštine koje su ga njih dvojca naučili. Miki Maus i njegovi prijatelji naći će se u jednoj staroj poučnoj priči koja nosi naziv Mala crvena koka. Naučiće da je važno pomagati drugima… a ostaće i bez krckavog, svežeg i toplog hleba. Arijela, mala sirena i njege sestre naćiće se usred pustolovine. Morska struja će biti jaka i odvešće ih u deo okeana iz koga će ih vratiti njihova snalažljivot i hrabrost. Mišić Timotije, zvezda cirkuske tačke zajedno sa slončetom Dambom predstaviće se u najboljem svetlu  jer na predstavu dolaze Timotijevi roditelji. Iako im je stalno da tačku perfektno urade, shvatiće da roditelji žele samo da vide svog srećnog sina koji radi posao koji voli. Zlatokosa sada živi u dvorcu i pred njom je novi izazaov. Ona želi da pomogne svojim roditeljima u vođenju kraljevstva ali ne zna kako. Uz umetnost i svoje talente pokazaće kako je ona zaista jedna posebna princeza!

Knjiga Petominutnih priča o mudrosti  je dvadeset i deveta priča iz kolekcije Diznijevih petominutnih priča. Ukoliko ste propustili neku od knjiga možete je potražiti na sajtu www.dexy.co.rs

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima