Eden Books – Jedinstvena aplikacija za čitanje elektronskih knjiga

Korisnici će imati pristup velikom broju korisnih prikaza o knjigama, intervjua sa autorima i drugim zanimljivostima iz sveta knjige

  • 0
Eden books, delfi Foto: Eden Books/Promo

Osluškujući potrebe čitalaca, knjižarski lanac Delfi je osmislio Eden Books – novu, modernu, naprednu i jedinstvenu aplikaciju za čitanje e-knjiga na našem tržištu za tablete i pametne telefone. Posle samo nekoliko dana korišćenja, shvatićete da je neko dobro promislio šta je potrebno da čitanje e-knjiga bude izuzetno iskustvo.

Aplikacija je besplatna, a korisnik nakon registracije može da bira između Classic i Premium modela. Classic obezbeđuje kupovinu knjiga koje su 50% jeftinije u odnosu na štampana izdanja, ostaju trajno u  vlasništvu korisnika i mogu se čitati na dva različita uređaja, Android i/ili iOS. Premium podrazumeva mesečnu pretplatu i mogućnost čitanja neograničenog broja knjiga.

Elektronske knjige u Eden Books Books aplikaciji mogu da se čitaju i u oflajn režimu, i to na dva uređaja sa jednog profila.

Trenutno je u ponudi preko 1200 naslova, a korisnik može da filtrira svoje preference po žanrovima, da daje ocene i lajkove. Eden Books nije samo reader za čitanje knjiga već i društvena mreža preko koje ljubitelji knjige mogu da se povezuju na osnovu istih pročitanih knjiga ili zajedničkih prijatelja, da prate omiljene autore i budu obavešteni o novitetima, preporukama i utiscima drugih korisnika. I ne samo to. Korisnici će imati pristup velikom broju korisnih prikaza o knjigama, intervjua sa autorima i drugim zanimljivostima iz sveta knjige.

U okviru podešavanja postoji mogućnost izbora različitih fontova, širine margine, kao i dva moda – dnevni i noćni. Aplikacija nudi i druge opcije: obeležavanje omiljenih citata, pretragu nepoznatih pojmova pomoću ugrađenih Gugl i Vikipedija alata jednostavnim obeležavanjem reči ili rečenica i izborom pomoćnog menija.

Eden Books Books mogu da koriste čitaoci ne samo u Srbiji nego i u regionu, ali i u celom svetu.

U ponudi će uskoro biti i knjige na pet stranih jezika: engleskom, francuskom, italijanskom, nemačkom i ruskom.

Svi korisnici imaju mogućnost da preuzmu 10 besplatnih naslova kako bi isprobali reader i samu aplikaciju.

Kreirajte već danas svoj lični čitalački raj uz Eden Books!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA