• 0

Pogledajte animirani film "Čađava bajka" koji je režirala Olivera Balašević

- Da ne bude zabune, moje detinjstvo je od onih varljivih bajki, koje su tužne kad se pričaju, a srećne kad se žive - napisala je Olivera

  • 0
Olivera Balašević, Animirani film Čađava bajka

Olivera Balašević, Animirani film Čađava bajka Printskrin: Instagram/olivera.balasevic, Youtube/Olivera Balašević, animacija Miloš Vujić

Olivera Balašević je nastavila da promoviše svoju knjigu "Planeta Dvorište". Ovog puta, ona se osvrnula na stranicu 37, gde je pisala o njenom detinjstvu.

Upravo za taj deo je i napravljen animirani film pod nazivom "Čađava bajka", koji je upravo režirala Olivera Balašević.

Animaciju je radio Miloš Vujić, a muziku Beba Balašević i Aleksandar Banjac.

- Da ne bude zabune, moje detinjstvo je od onih varljivih bajki, koje su tužne kad se pričaju, a srećne kad se žive. Siromašnu decu, svom srećom, žale svi osim siromašne dece. Mislim da je moje najveće bogatstvo bilo to što tad nisam ni pomišljala na siromaštvo, a ni kasnije ga nikad nisam videla kao neko veliko zlo. Naprotiv, upoznavši i najudaljenije planete sazvežđa, počevši od dece uz koju sam učila škole, pa sve do dece koje sam u školi podučavala, shvatila sam da je ponekad mnogo teže izaći na kraj sa izobiljem, nego sa oskudicom. Planeta Dvorište, str. 37 - napisala je Olivera Balašević.

Pogledajte animirani film "Čađava bajka" koji je režirala Olivera Balašević:

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima