≫ 

Pogledajte animirani film "Čađava bajka" koji je režirala Olivera Balašević

- Da ne bude zabune, moje detinjstvo je od onih varljivih bajki, koje su tužne kad se pričaju, a srećne kad se žive - napisala je Olivera

  • 0
Olivera Balašević, Animirani film Čađava bajka Olivera Balašević, Animirani film Čađava bajka Printskrin: Instagram/olivera.balasevic, Youtube/Olivera Balašević, animacija Miloš Vujić

Olivera Balašević je nastavila da promoviše svoju knjigu "Planeta Dvorište". Ovog puta, ona se osvrnula na stranicu 37, gde je pisala o njenom detinjstvu.

Upravo za taj deo je i napravljen animirani film pod nazivom "Čađava bajka", koji je upravo režirala Olivera Balašević.

Animaciju je radio Miloš Vujić, a muziku Beba Balašević i Aleksandar Banjac.

- Da ne bude zabune, moje detinjstvo je od onih varljivih bajki, koje su tužne kad se pričaju, a srećne kad se žive. Siromašnu decu, svom srećom, žale svi osim siromašne dece. Mislim da je moje najveće bogatstvo bilo to što tad nisam ni pomišljala na siromaštvo, a ni kasnije ga nikad nisam videla kao neko veliko zlo. Naprotiv, upoznavši i najudaljenije planete sazvežđa, počevši od dece uz koju sam učila škole, pa sve do dece koje sam u školi podučavala, shvatila sam da je ponekad mnogo teže izaći na kraj sa izobiljem, nego sa oskudicom. Planeta Dvorište, str. 37 - napisala je Olivera Balašević.

Pogledajte animirani film "Čađava bajka" koji je režirala Olivera Balašević:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA