• 0

Leto počinje uz novi roman Miloša Latinovića – "Dugodnevica"

Ljubiteljima autora Miloša Latinovića Vulkan izdavaštvo predstavlja novi roman – "Dugodnevica"

  • 0
Vulkan izdavaštvo

Foto: Vulkan izdavaštvo

Pisac upućuje čitaocima neodoljivi poziv na jednodnevno putovanje i istraživanje grada na ušću dve reke, s likovima čiju životnu strukturu ispunjavaju sećanja na divne dane detinjstva, strasne ljubavi i umetnička dostignuća, ali i strahovi za budućnost.

Poručite novo izdanje Vulkan izdavaštva putem sajta

Zanimljivost lutanja, važnost ljubavi, umetnički doživljaj, opreznost spram želja u osnovi su romana "Dugodnevica". Možete ga pročitati za dan, ali ćete ga pamtiti godinama.

O likovima u romanu "Dugodnevica" Latinović ističe:

- Možda jesu usamljenici, idioritmici u velikom gradu, ali njihove misli, njihova iskustva, stavovi, analize ljudi koje susreću, predstavljaju briljantnu analizu sveta u kojem živimo. Prolazeći ulicama, preko trgova, kroz uske prolaze i mirisne bašte iza visokih zidova, svako svojom putanjom, otkrivaju prelepe vidikovce i skrivena tajna mesta grada koji su postepeno otkrili. On je njihov mada su u njega došli.

Grad Latinovićevih junaka postaje jedan od likova romana.

Miloš Latinović autor je zbirki priča, romana, knjiga eseja i desetak dramskih tekstova, kao i više od sto različitih književnih priloga. Vulkan izdavaštvo je do sada objavilo pet romana ovog autora – Sto dana kiše, Šekspirijens, Četiri ludila, Šekspirov klijent i Etape noći.

Ukoliko želite da zakoračite u leto uz novu knjigu Miloša Latinovića, možete je poručiti putem sajta www.vulkani.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima