≫ 

Poklanjamo tri knjige iz kolekcije "Prvi put s Pepom": "Pepin izlet sa vrtićem"

Delimo 3 knjige srećnim dobitnicima, zabavne i poučne slikovnice o prvim dečjim iskustvima, a sve što je potrebno da uradite da dobijete ovaj sjajan poklon, jeste da nam pošaljete svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) na mail karte@telegraf.rs sa naznakom "Pepa", a troje najsrećnih dobija knjigu

  • 0
Foto: Promo/Egmont
Foto: Promo/Egmont

U predškolskom i ranom školskom uzrastu deca se prvi put odvajaju od roditelja i čiste odlaze na izlet sa drugarima iz vrtića.

Roditeljima će biti lakše da decu pripreme i opišu im kako će izgledati taj dan uz novu slikovnicu Pepin izlet sa vrtićem. U ovoj knjizi Pepa sa drugarima odlazi u prirodu, kako su proveli, šta su videli, kako su putovali i šta su užinali sanzaćete u ovoj priči. Možda vas inspiriše da sa decom napravite i njihovu knjigicu o prvom putovanju sa drugarima koja će ostati za uspomenu.

Kolekcija Prvi put s Pepom probudila je veliko interesovanje kako dece , tako i roditelja. Poučne slikovnice o Pepinom prvom iskustvu kod zubara, na izletu s vrtićem, u zabavnom parku s roditeljima i u drugim svakodnevnim situacijama pronađite svakog petka na prodajnim mestima!

Propuštene knjigice možete pronaći na sajtu www.dexy.co.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA