• 0

Pepa i Džordž u bašti: Jedanaesta knjiga iz kolekcije Prvi put s Pepom

poslednja godina nas je mnoge vratila prirodi i pojednostavila nam živote

  • 0

Možda je baš sada idealno vreme za svu decu a posebno onu koja žive u gradovima da se upoznaju sa gajenjem voća i povrća. Možete napraviti malu baštu ili zasaditi povrće ili cveće u saksiji. Radost kada počne da raste ili kada stignu plodovi biće velika!

U ovoj knjizi Pepa i Džordž će se naći bašti sa Dekom Prasetom. Deka će im pokazati kako raste salata, koji insekti žive u bašti, videće kako pčele prave med. Lep dan u bašti završiće se sjajnom igrom i slatkom užinom koju je spremila Baka Prase.

Kolekcija Prvi put s Pepom probudila je veliko interesovanje kako dece , tako i roditelja. Poučne slikovnice o Pepinom prvom iskustvu kod zubara, na izletu s vrtićem, u zabavnom parku s roditeljima i u drugim svakodnevnim situacijama pronađite svakog petka na prodajnim mestima štampe! Knjige koje smo brzo prodali smo dodatno štampali tako da se nadamo da će svi koji žele doći do svojih primeraka.

Propuštene knjigice možete pronaći na sajtu www.dexy.co.rs

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima