Knjige popularne psihologije na fantastičnoj akciji samo na sajtu Vulkan izdavaštva

Platiš 2, čitaš 3 knjige!

  • 0
vulkan knjige Foto: Promo

Ukoliko u vrelim letnjim danima pokretačku snagu pronalazite u mudrim i motivišućim rečenicama, popularna psihologija je pravi izbor za vas! Ljubitelje knjiga iz ove oblasti od 13. do 19. avgusta samo na sajtu Vulkan izdavaštva očekuje specijalna akcija – platiš 2, čitaš 3 knjige! Od 3 izabrane knjige u okviru akcije, najjeftiniju dobijate za 1 dinar! I to nije sve, dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna do 19. avgusta.

Pred vama je nekoliko odličnih predloga.

vulkan knjige Foto: Promo

Knjiga Zamka sreće dr Rasa Harisa je zasnovana na sve brojnijim naučnim istraživanjima, koja pokazuju da smo svi upali u moćnu psihološku zamku. Vodimo svoje živote koristeći veliki broj neupotrebljivih i netačnih verovanja o sreći – ideja široko rasprostranjenih u društvu samo zato što „svi znaju da su one istinite“. Dobra vest je da, iako ne možemo izbeći bol, možemo da naučimo da s njim mnogo lakše izlazimo na kraj – da za njega napravimo mesta, da se uzdignemo iznad njega i stvorimo život vredan življenja.

vulkan knjige Foto: Promo

Ljubitelji popularne psihologije biće oduševljeni knjigom doktora Džozefa Marfija Osnažite moć podsvesti. Ovaj priručnik će pomoći svojim čitaocima, prvenstveno onima koji su izgubili samopouzdanje i veru u sebe, jer im nudi najbolje, proverene smernice i rešenja.

Melem za romantičnu dušu Džeka Kenfilda je uzbudljiva zbirka tekstova u kojima vas svaki redak podseća na to koliko je neophodno da poštujete vatru strasti i vatru ljubavi. Uvidećete da morate da joj, da bi preživela, odate poštovanje, da brinete o njoj, da je pazite kao što biste pazili vatru koju ste zapalili u divljini da vas greje i štiti od opasnosti.

vulkan knjige Foto: Promo

Sreća u kafiću na kraju sveta otvoriće pitanja o smislu života i ukazati na čovekovu iskonsku potrebu da na njih odgovori. Prošlo je deset godina od Džonove poslednje posete kafiću. Bezbrižno vreme mladosti je minulo i narator se, nakon ispunjene želje da proputuje svetom, ponovo našao na životnoj prekretnici.

vulkan knjige Foto: Promo

Moć je u vama je još jedan bestseler Lujze Hej koji poziva čitaoce da otkriju sopstvenu moć i unutrašnju snagu. Blagostanje nije tako teško dosegnuti – potrebno je samo odbaciti nametnuta mišljenja i poslušati sopstveni glas. Kada prihvatimo da zaslužujemo sva dobra koja nam život može ponuditi i oslobodimo se potisnutih negativnih osećanja, spremni smo da prigrlimo život ispunjen čistom ljubavlju.

Ne gubite vreme, uradite nešto dobro za sebe ili dragu osobu i putem sajta www.vulkani.rs poručite knjige iz oblasti popularne psihologije. Uzmite svoj život u svoje ruke!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA