Sajam knjiga u centru Beograda

Knjižara "Akademija", jedno od najvažnijih mesta kulturnog života Beograda, nastavlja tradiciju i čitaocima omogućava da dođu do izuzetnih i vrednih knjiga

  • 1
Knjižara Akademija Foto: Nataša Grujičić

Zato i ove godine, na radost ljubitelja pisane reči, od 1. do 31. oktobra organizuje Sajam knjiga.

Tokom ovih sajamskih dana „Akademija” je pripremila sjajne popuste i promocije, i pobrinula se da u sajam uključi više od 60 izdavača sa bogatom ponudom iz raznih oblasti. U suterenu, prizemlju i na raskošnoj galeriji naći ćete preko 25.000 najraznovrsnijih publikacija domaćih i stranih autora i izdavača, knjige na stranom jeziku, časopise, gift asortiman i još mnogo toga, i sve to po povoljnim cenama.

Pred vama će biti bogat izbor literature na stranom jeziku – više od 5.000 naslova, iz oblasti slikarstva, arhitekture, dizajna, filma, fotografije, muzike, prirodnih i društvenih nauka, sporta i mnogih drugih. Između ostalih, tu su knjige čuvenih izdavača „Taschen”, „Phaidon”, „DK”, „Penguin”, „Dover”, „Macmillan”, Bloomsbury”, „Faber&Faber”, „Thames and Hudson”, „HarperCollins”, „Oxford University Press”. Ovo je i idealna prilika da ljubitelji beletristike na engleskom jeziku, po izuzetno povoljnim cenama, dopune svoje zbirke knjigama izdavačkih kuća kao što su „Penguin i Macmillan”, „Vintage” i „Wordsworth”.

U dobro poznatom suterenu knjižare, naći ćete stručnu literaturu iz oblasti istorije, politike, psihologije, filozofije, prirodnih nauka i sporta, poznatih domaćih izdavača kao što su „Fedon, „Clio”, „Karpos”, „Data Status”, „Filip Višnjić”, „Babun”, „Catena Mundi”, „Dereta” i „Službeni glasnik”, i to na popustu od 20%.

Za sve one koji vole kapitalna izdanja dobra vest je da će knjige kao što su „Dvorci Srbije”, „Tvrđave Srbije”, „Prvi svetski rat”, „Drugi svetski rat”, „Sveti Sava” biti u ponudi sa posebnim pogodnostima. Monumentalna knjiga „Muzej umetnosti”, ulaznica za najveću umetničku kolekciju do sada okupljenu u jednoj knjizi i jedno od najvećih i najsveobuhvatnijih izdanja te vrste u svetu, može biti vaš po 25% nižoj ceni.

„Akademija” je posebno mislila na najmlađe i najvrednije čitaoce. U najvećem knjižarskom prostoru namenjenom deci, pažljivo birane, edukativne i kreativne knjige za decu kao i veliki asortiman igračaka naći ćete na sniženju od 20% do 50%.

Budući da knjižara sa zadovoljstvom podržava domaće umetnike i kreativce, pored knjiga, naći ćete sjajan gift program iz njihove kreativne radionice, da obradujete i sebe i najdraže.

Ne propustite i posebnu pogodnost da na odabrane edicije uz dve kupljene knjige izaberete jednu na poklon.

Postoji mogućnost plaćanja čekovima građana i preko administrativne zabrane, kao i plaćanje u 6 mesečnih rata platnim Banka Intesa karticama.

Radno vreme knjižare je svakog dana od 9 do 22 časa.

Odabrana izdanja sa popustima mogu se kupiti i na sajtu na OVOM linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    11. oktobar 2021 | 18:06

    Moja jedina knjiga sto sam procitao je POZNANJE LJUDI od Dositeja Obradovica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA