≫ 

Zvezda "Prijatelja" Metju Peri piše autobiografiju: Poznato je na čemu će biti akcenat

- Potreban nam je humor, potrebna nam je katarza i moramo da se dogovorimo oko nečega – a to je Metjuova izuzetna priča, ispričana njegovim neponovljivim glasom -rekla je Mega Linč iz Flatiron Books-a

  • 0
Metju Peri, Čendler Bing Printskrin: Youtube/TV royal

Zvezda "Prijatelja" Metju Peri je spreman da napiše "nepokolebljivo iskrene" memoare. Glumac će objaviti trenutno neimenovanu autobiografiju u kojoj će govoriti o vremenu koje je proveo u hit seriji, kao i o njegovoj borbi sa zavisnošću. "Flatiron Books", odeljenje izdavača "Macmillan", objaviće knjigu na jesen 2022.

Knjiga je opisana kao "iskrena i samosvesna" i obećava da će sadržati Perijev humor. U biografiji će glumac živopisno opisati svoju doživotnu borbu sa bolešću i šta ga je podstaklo na to uprkos tome što je naizgled imao sve.

- Potreban nam je humor, potrebna nam je katarza i moramo da se dogovorimo oko nečega – a to je Metjuova izuzetna priča, ispričana njegovim neponovljivim glasom - rekla je Mega Linč iz Flatiron Books-a za Vanity Fair.

- Metjuova knjiga ima potencijal bez premca da okupi ljude, što je posebno uzbudljivo upravo sada, u vreme izolacije i podela - navela je ona.

Ranije ove godine, Dženifer Aniston iz "Prijatelja" dala je podršku glumcu nakon što je priznao da je iskusio anksioznost na snimanju.

- Nisam razumela nivo anksioznosti i samomučenja (koji je) bio nametnut Metjuu Periju, ako se nije toliko nasmejao, i razaranje koje je osećao - rekla je Aniston za Today, a prenosi NME.

Video: Džoni Dep: Obožavam vašu zemlju. Rad ovde je savršena suprotnost Holivuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA