Iz izdavačke kuće Egmont stigla je nova kolekcija National Geographic Zašto?

Treća knjiga nosi naziv Zašto volim životinje?

  • 0
Egmont Foto: Promo

Verovatno ste već do sada prelistali i pročitali prvu i drugu knjigu. Nadamo se da su vam se dopale i da ste u njoj počeli da otkrivate neverovatne odgovore, ali i da ste uživali u sjajnim fotografijama.

U trećoj knjizi bavili smo se zanimljivostima i činjenicama u vezi sa životinjama i šta je to tako neverovatno zbog čega ne možemo da im odolimo. Pokušali smo da okrijemo o čemu delfini razgovaraju, zašto se bojimo insekata, zašto more svetli, zašto tvorovi smrde...

Naša planeta i priroda su čudesni. U njima živi zadivljuć životinjski i biljni svet, a National Geogaphic Kids i Egmont su pripremili knjige koje će pokušati da obuhvate odgovore na mnoga pitanja.

Verujemo da smo ovim pitanjima zagolicali vašu radoznalost i da ćete sa uživanjem čitati i saznavati odgovore na mnoga pitanja. Kao i da će vam ova knjiga, ali i edicija uopšte podstaći da tragate za odgovorima na pitanja u vezi sa našim telom i svetom koji nas okružuje.

Ne postoje glupa pitanja! Ona mogu da budu neobična, smešna, pomalo čudna, ali sva zaslužuju odgovor.

Kolekcija knjiga je namenjena je prvenstveno deci školskog uzrasta, ali smo sigurni da će se i mlađi radoznalci dobro zabaviti.. Zanimljiva pitanja i još zanimljiviji odgovori podstaćiće decu na razmišljanje i traženje odgovora, ali će sigurno zainteresovati i mnoge roditelje. Otkrijte zajedno mnoštvo zanimljivih tema.

TREĆA KNJIGA JE U PRODAJI OD 5. NOVEMBRA PO CENI OD 449 dinara.

Svakog petka izlazi nova knjiga. Potražite je na kioscima i na mestima na kojima se prodaje štampa. Ukoliko neku od knjiga propustite potražite je na sajtu www.dexy.co.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA