Stevan Daničić predstavlja novu knjigu “alba” na Sajmu knjiga

Zainteresovani za njegove knjige ili druženje sa Stevanom, moći će da ga upoznaju tokom trajanja Sajma knjiga, od 17. do 26. decembra

  • 0
Stevan Daničić Foto: Fragolina

Na ovogodišnjem Sajmu knjiga, Stevan Daničić, dvadesetšestogodišnji autor romana iz Beograda, premijerno će predstaviti novu knjigu - zbirku poezije “alba”.

Miljenik mladih, kao predstavnik nove generacije urbanih pisaca, Stevan već dugo izaziva posebno interesovanje javnosti, kako zbog pisanja, tako zbog svog originalnog i upečatljivog stila. Dokaz za to je i preko 85.000 pratilaca na instagramu.

“Romantične pesme koje unutar knjige obrazuju reku preko koje autor prelazi, napisane su na oštar, iskren i neuobičajen način, ostavljajući čitaoce pod utiskom da grle kaktus na izlasku sunca”, kaže Stevan.

Zainteresovani za njegove knjige ili druženje sa Stevanom, moći će da ga upoznaju tokom trajanja Sajma knjiga, od 17. do 26. decembra, gde će svakodnevno biti u Hali 2.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA