Laguna na Sajmu knjiga u Novom Sadu

Prvi veliki sajam knjiga u poslednje dve godine očekuje nas od 3. do 10. marta u Novom Sadu u prostoru Novosadskog sajma.

  • 0
Laguna Foto: Laguna/Promo

Laguna će i ovoga puta predstaviti svoju najnoviju produkciju, hitove domaće i svetske književnosti, sjajna izdanja za decu!

Na Laguninom štandu važiće fiksni sajamski popust od 15%, koji će se uvećavati za 10% ukoliko se odlučite za 3–5 knjiga, odnosno za 15% ukoliko birate 6–8 Laguninih izdanja, a ako vaš spisak za kupovinu sadrži 9 ili više naslova, dobijate dodatni popust od 20%!

Posebno vam skrećemo pažnju na novi roman Vedrane Rudan "Doživotna robija", prvi posle šest godina, novo izdanje romana "Estoril" Dejana Tiago-Stankovića, kao i na kultni roman Aleksandra Bilanovića "Dripačka rapsodija". Laguna je nedavno objavila i novi roman Lusinde Rajli „Soba leptira“, roman Andreja Makina "Prijatelj Jermenin" i sjajnu autobiografiju Lenija Kravica "Neka ljubav vlada".

Kada je reč o izdanjima za decu, tu je neodoljiva "Mitopedija" u luksuznom izdanju. Ove divne priče o neobičnim i fantastičnim bićima nadahnuće decu da sama pričaju priče i crtaju, a upoznaće ih i sa različitim kulturama. Među novim izdanjima su i "Uvrnuti horoskop" Igora Kolarova, "Basne" Natali Portman i "Ajkula sa nežnim srcem i druge bajke" Ivana Ivanjija.

Među gostima Novosadskog sajma knjiga biće i autori Lagune, a program će se odvijati u Master hali Novosadskog sajma

Dejan Tiago-Stanković, dobitnik Nagrade Evropske unije za književnost za roman "Zamalek", družiće sa čitaocima u petak 4. marta od 19 sati. Ante Tomić biće gost Sajma u subotu 5. marta od 17 sati.

Stanković i Tomić sa čitaocima će se družiti i u Laguninoj knjižari u Zmaj Jovinoj 12 u petak, 4. marta od 17, odnosno, 18 sati.

U utorak 8. marta biće priređeno scensko čitanje knjige "U požaru svetova: Ivo Andrić – jedan evropski život" Mihaela Martensa u Auli Novosadskog sajma, dok će Slobodan Vladušić, autor nagrađivanog romana "Omama", u Master hali razgovarati sa čitaocima u utorak 8. marta od 17 sati.

Radno vreme Sajma knjiga u Novom Sadu je od 3. do 10. marta od 10 do 20 sati.

Čekamo vas na štandu Lagune!

(Telegraf/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA