Bestseler "Uspon Mraka" u prodaji

Kad poznati junaci posustaju, ko ostaje da se bori?

  • 0
Vulkan izdavaštvo Vulkan/Promo

Drevni svet magije više ne postoji. Njegovi su heroji i čudesna stvorenja mrtvi, sjajne kule i palate i mirisni vrtovi postali su ruševine, velike bitke između Svetlosti i Mraka sada su zaboravljene. Ali tama nikada zaista ne nestaje; samo čeka da je svet zaboravi da bi uskrsnula. Heroji i zlikovci davno zaboravljenog rata se ponovo rađaju i povlače nove borbene linije u novoj epskoj fantaziji K. S. Pakat Uspon Mraka, uzbudljivoj priči o prijateljstvu, obmani i lojalnosti.

Magija je nekada bila stvarna. Umrla je zajedno sa ostatkom starog sveta u katastrofalnoj borbi između sila Svetla i Mraka. Samo se Lučonoše sećaju, drže svoju viševekovnu stražu, pošto su se zakleli da će štititi čovečanstvo ako se Mračni kralj ikada vrati.

Sada je kucnuo njihov čas. Hladan i nemilosrdan, svet postaje pozornica za epsku bitku između dobra i zla. Devetnaestovekovni London, pun smoga i treperavih fenjera, iščekuje povratak Mračnog kralja, a mladi ratnici Svetla i Mraka traže svoje mesto u ratu koji se bliži. U dušama heroja i zlikovaca iz starih legendi bude se davnašnje strasti, neprijateljstva i plamen ljubavi, jači i od večnosti.

Vil, glavni junak, krije se u Londonu, bežeći od ljudi koji su mu ubili majku. Njegovim neprijateljima nije potrebno dugo da ga pronađu, a kada to učine, Vil biva gurnut u magični svet za koji nije znao da postoji. Svet drevne magije i još drevnijih zala. Otkriva se da je on poslednja barijera između sveta koji poznaje i onog kojim vlada Mračni kralj. Nadolazeće zlo samo Vil može zaustaviti. Ali vreme ističe.

Konačno pomračenje, beskrajna noć, čija će vladavina doneti kraj sveta. Svetla se gase, jedno po jedno, dok snage Mračnog kralja marširaju ka pobedi.

Dok osećaj iščekivanja mračne, nadolazeće sudbine raste, vodeći vas do zapanjujućeg preokreta, pitaćete se ko je pravi negativac do samog kraja. Bestseler Njujork tajmsa Uspon Mraka dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA