Psihološki triler "Aurora u tami" u prodaji

Prošlost nije iza nje, već u njoj

  • 0
Knjiga "Aurora u tami", Vulkan izdavaštvo Foto: Vulkan izdavaštvo

Za ljubitelje trilera koji žele da se izgube u napetoj priči smeštenoj u malom italijanskom selu.

Na nekim mestima zlo vreba kao neželjeni gost. Kao tihi predator. Poput pauka plete mrežu i čeka svoj plen. Vulkan izdavaštvo vam predstavlja triler koji prevazilazi priču o zločinima i ubicama. Aurora u tami italijanske spisateljice Barbare Baraldi će vas navesti da patite na svakom koraku s glavnom junakinjom. Sablasni i nasilni zločini će biti težak ispit za protagonistkinju u borbi protiv lukavog i nemilosrdnog ubice i protiv nje same, žrtve vatrenog obračuna koji joj je zauvek promenio život. Aurora u tami je priča o nizu užasa, sadašnjih i prošlih, ali i o prihvatanju sebe, onoga što jesmo.

Postoje priče o ukletim mestima, o kućama u kojima je zlo zaživelo zbog tragedija koje su se u njima dogodile. Narodna predanja govore o neobjašnjivim zvukovima koji iz njih dopiru, o prozračnim glasovima i jadikovkama koje vetar nosi.

Aurora Skalvijati, najbolji profajler italijanske policije, pati od bipolarnog poremećaja, koji pokušava da ukroti lekovima i tajnim seansama. Izgubila je životnog partnera i dete koje je nosila. Jedino što joj je ostalo je komad metka u glavi i ožiljak na slepoočnici. Može li se preživeti toliki bol? Može li se izaći iz mraka? Ili je bolje tu ostati, jer je to mesto gde nema senki?

Kada je iz disciplinskih razloga premeštena u miran gradić u Emiliji, Aurora se iste noći suočava sa gnusnim ubistvom. Jedna žena je ubijena, njen muž je nestao, a ubica je oteo njihovu kćerku. Na jednom zidu u kući, krvlju žrtve ispisana je poruka. Aurora je sigurna da ih ovaj trag može odvesti do devojčice. Ali niko je ne sluša. Ubrzo shvata da ne sme da igra po pravilima: može da reši slučaj samo ako bude verovala sopstvenoj intuiciji. I samo ako se bude suočila sa demonima iz svog uma moći će da spreči nove smrti.

Aurorina trka s vremenom počinje. Ali prtljag koji nosi u sebi je pretežak. Sve je uzdrmano događajima u staroj klanici dve godine ranije. Ispražnjena i uništena, Aurora će, kopajući duboko, pronaći veze sa masakrom počinjenim pre više od dvadeset godina.

Briljantni triler Aurora u tami, koji će vas odvesti do najskrivenijih tajni zakopanih u ljudskoj psihi, potražite na sajtu vulkani.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA