"Dvoje u jednom srcu" autorke Džozi Silver u prodaji

Dva života. Dve ljubavi. Jedan nemogući izbor.

  • 0
Vulkan izdavaštvo Foto: Vulkan/Promo

Od autorke bestselera Njujork tajmsa Jednog dana u decembru Džozi Silver stigla nam je nova ljubavna priča. Dvoje u jednom srcu je roman o tuzi, laganom sagorevanju u bolu, o mogućnostima i izborima, knjiga uz koju ćete plakati i smejati se, i uz koju ćete se setiti koliko je dragoceno osećanje biti zaljubljen. Naša nova heroina će nas podsetiti da nas oni koje volimo – i oni koje gubimo – menjaju, i da na kraju priče nikada nismo ono što smo bili na početku.

Ne možete predvideti život... možete samo pokušati da izvučete najbolje iz svega što vam donese.

Lidija i Fredi bili su zajedno više od deset godina i mislili da je njihova ljubav neuništiva. Ali pogrešili su. Većina životnih prekretnica dešava se neočekivano; ponekad neprimetno kliznu pored nas, pa ih zapazimo tek kasnije, ako ih uopšte i primetimo. U bolnoj igri sudbine, Lidija ostaje sama. Želi samo da se zaključa u svoja četiri zida i plače dok ne ostane bez suza. Jedino olakšanje donose joj snovi: dok spava, kao da ulazi u neki paralelni scenario u kojem se ništa nije promenilo.

I tako, baš kada počne da ponovo pravi prve, stidljive korake u stvarnom svetu, Lidija oseća da je zov prošlosti vuče tamo gde je njen stari život sa Fredijem i dalje moguć. Ali nemoguće je živeti istovremeno dva života.

Lidija će u jednom trenutku morati da odluči: da li će nastaviti da živi u svojim zabludama ili će krenuti napred i prihvatiti svoju sadašnjost. Jer neko u njenom novom životu – njenom pravom životu – želi da ona ostane.

„Nemoguće romantično!“ – People

Knjiga za ljubitelje ljubavnih priča koje dokazuju da prava ljubav postoji Dvoje u jednom srcu dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA