Čitaoci mogu postati lik u novom romanu Ðorđa Bajića: Pisac objasnio pravilo konkursa

Zainteresovani moraju do 27. jula u podne ostaviti komentar na Bajićevom Fejsbuk profilu

  • 0
Djordje Bajić Foto: Laguna

Pisac Ðorđe Bajić raspisao je mali konkurs koji pruža priliku čitaocima da po nekom od njih bude nazvan lik u njegovom romanu.

- Da li želite da se jedan epizodni lik u mom novom romanu zove po vama? U pitanju je taksista koji vozi jednu od junakinja (više ne smem da otkrivam). Može, naravno, da bude i taksistkinja... - napisao je pisac i nastavio:

- Šta treba da uradite? Da ostavite komentar u kome ćete napistai koji moj roman najviše volite i da to obrazložite u nekoliko rečenica. Komentar koji do 27. jula u podne bude imao najviše lajkova - pobeđuje! Srećno - naveo je Bajić na svojoj Fejsbuk strani.

Zainteresovani moraju do 27. jula u podne ostaviti komentar na Bajićevom Fejsbuk profilu u kome će navesti koji njegov roman najviše vole, uz nekoliko rečenica obrazloženja, a pobeđuje onaj sa najviše lajkova.

Bajić je filmski i književni kritičar koji je kao pisac, između ostalog, napisao kriminalističke, triler i horor romane "Ostrvo prokletih" (2010), "Žuta kabanica" (2013), "Jedno đubre manje" (2015) i "Smrt u ružičastom" (2021).

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA