Zabavne interaktivne knjige za mališane u Vulkančiću

Stranicu okrenite i za zekom i kucom krenite!

  • 1
Vulkan izdavaštvo

Foto: Vulkan/Promo

 

Upoznajte nespretnog zeku i nestašnu kucu i krenite s njima u zabavnu avanturu! Knjižice Stranicu okrenite i za zekom krenite i Stranicu okrenite i za kucom krenite, koje sadrže pregršt ilustracija i rimovani tekst, mališani će obožavati. Ove divne knjige će ih upoznati sa novim veselim drugarima.

Mali zeka je u žurbi izgubio cveće. Da li će stići na vreme na takmičenje za najlepši buket? Okrenite stranicu i saznajte odgovor! Nestašna kuca je uzela balon i pobegla, a vi pokušajte da je uhvatite pre nego što počne zabava.

Igrajte se sa svojom decom dok zajedno čitate, i to tako što ćete udružiti snage! Obradujte vaše mališane originalnim knjigama, koje pružaju dobru zabavu.

U ovim kartonskim interaktivnim slikovnicama ilustracije se menjaju i pre nego što malene ruke okrenu novu stranicu, jer sadrže klizače koji menjaju slike dok se knjiga lista. Možete li da stignete nestašnu kucu i nespretnog zeku?

Knjige koje upoznaju decu s novim pojmovima i podstiču maštu Stranicu okrenite i za zekom krenite i Stranicu okrenite i za kucom krenite dostupne su na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA