≫ 

Džordž R.R. Martin objavljuje još jednu knjigu: I... naravno da nije ono što želimo

Sa druge strane, knjiga dolazi u pravi čas

  • 0
George R. R. Martin, Džordž R. Martin

Džordž R. R. Martin, pisac serijala romana „Pesma leda i vatre“ po kojoj je snimljena serija „Igra prestola“. Foto: sermountaingoat.co.uk, AP/Tanjug

Dok je jedini Targarjen o kome fanovi žele da čitaju Deneris, Džordž R. R. Martin za to uopšte ne mari. Još jedna zima se bliži, ali sa njom ne i "Vetrovi zime", već sasvim suprotno - još vatre. Martin je na Tviteru objavio da uskoro izlazi novi tom istorije zmajske dinastije pod nazivom "Uspon zmaja" ("The Rise of The Dragon").

- Još mesec dana nas deli od objavljivanja knjige Uspon zmaja, koja zaranja duboko u istoriju dinastije Targarjen.

Nema sumnje da će, baš kao i "Vatra i krv", "Uspon zmaja" biti raskošna vizuelna "istorijska" knjiga — sa preko 180 potpuno novih ilustracija.

S obzirom da će knjiga stići oko dve nedelje nakon finala serije "Kuća zmaja" ("House of the Dragon"), vreme jeste dobro odabrano.

"Uspon zmaja" je nastavak "Vatre i krvi". Roman će pokrivati isti vremenski raspon kao i prva knjiga, a ispričaće priču o Targarjenima od uspona do Plesa zmajeva.

Šta mislite o seriji "Кuća zmaja"? Obavestite nas u komentarima ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA