Laguni novinarska nagrada za izdavača godine i za najprofesionalniji odnos sa medijima na 65. Sajmu knjiga

Na 65. Međunarodnom sajmu knjiga izdavačka kuća Laguna dobila je dva važna priznanja — Novinarsku nagradu za izdavača godine i Nagradu za najprofesionalniji odnos sa medijima

  • 0
Laguna Foto: I. Markic

Ova tradicionalna priznanja dodeljuju se već 25 godina a Laguna se izdvojila kao najbolja ubedljivom većinom glasova novinara.

U obrazloženju žirija se između ostalog navodi:

"U Laguni znaju da nije dovoljno samo objaviti knjigu, već da je podjednako važno da se za nju i čuje i da ona stigne do što većeg broja čitalaca, a mediji imaju značajnu ulogu u tome."

Žiri, koji su činili Dragan Bogutović, Meliha Pravdić, Tatjana Nježić i Marija Miljević Rajšić, je istakao i da pisci koji sarađuju sa Lagunom uvek imaju reči hvale o svom izdavaču i da su veoma zadovoljni što knjige objavljuju u Laguni što je još jedan pokazatelj dobrog rada. Povratak pod kupole Beogradskog sajma, nakon dve godine, Laguna je obeležila velikim brojem novih naslova, u društvu sjajnih autora, kao i uz odlične popuste i poklone. Nagrade su samo upotpunile radost ponovnog druženja i okupljanja zbog knjige.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA