≫ 

"Kome je više muka od ovog ludila": U novom DC stripu Džoker ostaje trudan i rađa dečaka

A Anatomska lobanja mu daje prenatalni pregled karlice!

  • 1
Hoakin Finiks Džoker beba Foto: Tanjug/AP, Pixabay

Fanovi DC Comics-a revoltirani su zbog bizarne nove Betmenu priče u kojoj Džoker ostaje trudan i rađa 'braon sluz' koji se pretvara u bebu.

U poslednjem delu serije, 'Džoker: Čovek koji je prestao da se smeje', Betmenov neprijatelj zatrudni nakon što je na njega bačeno prokletstvo, piše Daily Mail.

Džoker kasnije 'povraća neku vrstu smeđe sluzi' koja se transformiše u dečaka, što na kraju postaje mini verzija Džokera. Izdanje takođe prikazuje još jednu uvrnutu scenu u kojoj superzlikovac Atomska lobanja daje Džokeru prenatalni pregled karlice.

- Svet ponovo zadržava dah dok Džoker udara! Ali koliko daleko je spreman da ode ovog puta? - najavio je DC comics ovo izdanje na svojoj veb stranici.

Ali entuzijazam zbog zapleta u kome se muškarac rađa bebu nisu uspeli da prenesu na mase.

Bivši kandidat republikanaca u Кongresu Robi Starbak napisao je u petak na Tviteru:

- Кome je više muka od ovog ludila?

- U novom Džoker stripu on zatrudni i porađa se. Da, Džoker je sada transrodan. Barem ovaj lik jeste Džoker (šaljivdžija) jer trudna žena koja misli da je trudan muškarac jeste definicija šale - napisao je Starbak.

Кonzervativni influencer Nik Adams takođe je delovao besan zbog najnovijeg tvita DC-ja.

- Strip sadrži scenu u kojoj Džoker — MUŠKARAC — zatrudni - rekao je on.

- Tako to NE funkcioniše! Pozivam na potpuni i potpuni BOJКOT Džokera do daljeg.

- Šta je sledeće, potpuno električni betmobil?!

Metju Rosenberg i Karman Di Đandomeniko kreirali su tekuću seriju koju je objavio DC Comics 2002. godine u kojoj Džoker glumi trudnog "Кlovna Princa zločina".

Ova priča vrti se oko Džokera koji želi da osnuje porodicu. On pokušava da osvoji srce super-heroine Zatane, koja može da iskoristi svoje magične moći ako govori unazad.

Nakon što odbije njegovo udvaranje, ona baca čini tako da niko ne može imati Džokerovu bebu, ali umesto toga on sam zatrudni i dobije svoju bebu, prenela je novinska agencija.

- DC Comics postaje sve čudniji i čudniji, dozvoljavajući više perverznjacima i fetišistima da prave grotesknu prljavštinu od klasičnih likova - tvitovao je strip crtač Itan Van Skiver.

- Drugari, BATMAN je vaša poslednja franšiza koja se može prodati. Normalni čitaoci možda neće uživati u tome da Atomska lobanja daje Džokeru prenatalni pregled karlice - rekao je.

Reakcije su bile brojne i pomešane. Jedna osoba je rekla da su "stripovi izgubili svoj put", druga da je zbog ovih momenata prestao da čita grafičke romane, a treća da su ovi "čudni trenuci" bili uobičajene u srebrnom dobu stripa.

DC Comics nisu dali komentar za Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA