Vreme čitanja: oko 1 min.

"Tajni istraživači i izgubljeni kitovi" – Predivan roman za decu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tajni istraživači je novi serijal romana za decu

  • 0
Vulkančić Foto: Promo/ Vulkan izdavaštvo

Družina Tajnih istraživača broji osam članova: dece iz različitih krajeva sveta, od kojih je svako ekspert u nekoj oblasti – svemir, dinosauri, istorija, biologija... Za svaku misiju Istraživačka stanica bira dva člana društva, shodno njihovim znanjima i veštinama. U rešavanju misterija i istraživanju sveta svesrdno učestvuju svi Tajni istraživači, otkrivajući potpuno nove destinacije, koje ljudi ne posećuju često.

Knjige iz ove serije su bogate činjenicama iz sveta nauke, koje su približene najmlađim čitaocima kroz uzbudljive avanture Tajnih istraživača. Mali radoznalci će širiti svoja znanja iz različitih oblasti dok se u knjizi Tajni istraživači i izgubljeni kitovi zabavljaju uz dogodovštine hrabrih junaka. Konor je ekspert za morski svet, a Rošni za svemir.

Zašto je Istraživačka stanica odabrala baš njih za misiju spasavanja grbavih kitova? Da li će Konor i Rošni uspeti da spasu ova divna morska stvorenja? Uronite u neverovatnu morsku avanturu uz ovaj sjajni dečji roman, namenjen deci uzrasta od sedam do devet godina. Posetite vulkancic.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA