≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Patrik Beson: "Đoković nije igrač, on je sveštenik"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Rolan Garos nije stadion, to je hram", poručuje pisac

  • 2
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Izdavačka kuća "Čigoja štampa" je danas u saopštenju podsetila, povodom nedavne pobede Novaka Đokovića na turniru "Roland Garos", na raniju ocenu pisca Patrika Besona o srpskom teniseru.

"Rolan Garos nije stadion, to je hram. Novak Đoković nije igrač, on je sveštenik. Loptica, to je đavo koga oba protivnika grubo šalju jedan drugome s nadom da se prokletnica neće vratiti na njihovu stranu", napisao je Beson u svojoj knjizi "Đoković: Odbijam - rat zvezde".

Iz "Ćigoja štampe" su podsetili da je Beson napisao i da se Đoković "pojavio se na licu zemlje u najgorem trenutku, ali i u najboljem za jednog spasitelja, u vreme poslednjih balkanskih ratova (1992-1999)", i prvi put u Evropi, posle više godina, "uz reč 'srpski' bio je i pohvalnih prideva".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    16. jun 2023 | 14:49

    Ovo poredjenje koje je napravio Beson mi nije jasno.Hram,svestenik,djavo,nema nikakvog smisla,hteo je covek da ispadne pametan,ali nije.Bolje da nista nije rekao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA