Vreme čitanja: oko 1 min.

"Umeće preobražaja života" Dušana Jovanovića predstavljeno beogradskoj publici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predstavljen svojevrsni priručnik za mlade u donošenju bitnih životnih odluka

  • 0
Dušan Jovanović Foto: Mileta Mirčetić

Nakon Gornjeg Milanovca i Palića beogradskoj publici predstavljena je knjiga "Umeće preobražaja života" autora Dušana Jovanovića koja se bavi egzistencionalnim pitanjima i predstavlja sveobuhvatni vodič na svim životnim putovanjima.

-Ova knjiga je meni nedostajala kada sam bio mlad. Namenjena je svim mladim ljudima, ali će sigurno poslužiti i ostalima. Paradoks, prilikom kupovine bilo kakvog komada nameštaja mi dobijemo delove, alat i uputstvo za montažu, a u život nas pošalju bez životnog uputstva. Ova knjiga je svojevrsno uputstvo za živo - kaže autor.

Kao neko ko iza sebe ima veliko životno iskustvo, znanje i uspeh, Dušan je rešio da kroz "Umeće preobražaja života" pomogne i posavetuje sve one koji zaista žele da pomognu sebi i pronađu pravi put uspeha i sreće. Ova knjiga svakako nije samo jedna u nizu motivacionih već je prava zbirka mudrosti koja ima dodatnu, najveću vrednost, a to je konkretno životno iskustvo i uspeh samog autora. Jovanović ističe da je ključ za uspeh disciplina i ljubav, zbog čega je kreirao reč "ljubiplina" koja govori da disciplina u kombinaciji sa ljubavlju ima moć da uradimo sve što poželimo.

"Umeće preobražaja života" pored brojnih korisnih životnih poruka sadrži u sebi i opsežnu i raznovrsnu literaturu koju je autor inkorporirao u svoje delo i sakupio na jednu mestu, pa će se čitaoci tako susreti i sa autorima kao što su Vinsent Norman Pil, Danijel Ejman, Žozef Marfi, Dejl Karnegi, ali i mislima velikih ličnosti poput Nikole Tesle, Dalaja Lame, Marka Tvena i mnogih drugih.

U prijatnoj atmosferi na splavu Suvenir, prisutnima su se obratili i Mirjana Prljević, svetski poznati savetnik sa više od 25 godina iskustva u strateškom pozicioniranju, Miloš Tanasković, dugogodišnji urednik emisije "Profil i profit" na RTS, Stanko Mijatović i Siniša Mišanovič, vlasnici privatnog biznisa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA