Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova knjiga Slobodana Stanišića "Veseli brod" u prodaji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pesme i priče protkane humorom

  • 0
Vulkan izdavaštvo Foto: Promo/ Vulkan izdavaštvo

Vulkan izdavaštvo je objavilo novu knjigu jednog od najnagrađivanijih savremenih pisaca za decu – Slobodana Stanišića. Veseli brod, vedra, razigrana i razmaštana knjiga za uživanje, lepotu i osmehe, prikazuje omiljenog dečjeg autora u sasvim novoj dimenziji.

Jedra piščevog broda nosi vetar radosti, a pesme i priče protkane su humorom. Čitalac je čas vešto uvučen u veselu priču, čes leti vedrinom pesme, dok se već sledećeg trenutka sve malo uozbilji i podstiče na razmišljanje.

Knjiga privlači pažnju kako osobenom sadržinom tako i neobičnom formom: pesme su debele, tanke, stepenaste, vijugave, stihovi imaju dva kraja, krilati su i izlomljeni, a priče pisane u duhu naših znamenitih stvaralaca za decu.

Svi smo ponekad plovili svojim veselim brodom, a za one kojima to tek predstoji, paluba je je spremna.

Slobodan Stanišić, pisac neiscrpne energije, jedan je od najistaknutijih autora za decu i mlade na ovim prostorima. Poznat je kao pesnik, prozaista i ilustrator. Njegov opus obuhvata više od trideset romana, pedesetak zbirki pesama, knjige priča i antologije. Vulkan izdavaštvo je objavilo više od dvadeset naslova ovog autora.

Nova knjiga Slobodana Stanišića Veseli brod dostupna je na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA