Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pređite na stvar" Grega Makjouna u prodaji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Knjiga prodata u više od milion primeraka

  • 0
Vulkan izdavaštvo Foto: Promo/ Vulkan izdavaštvo

Da li ste ikada bili preopterećeni poslom i obavezama? Istovremeno osećali da ste i prezaposleni i beskorisni? Bili zauzeti, ali ne i produktivni? Osetili da vam vreme troše obaveze drugih ljudi?

Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, onda pređite na stvar i pronađite suštinu koja u sebi krije esencijalizam kao način života, uz knjigu Pređite na stvar Grega Makjouna.

Primoravajući nas da primenjujemo selektivnije kriterijume za ono što je suštinski značajno, disciplinovana težnja ka esencijalnom omogućava nam da povratimo kontrolu nad sopstvenim izborima o tome kako ćemo potrošiti svoje dragoceno vreme i energiju – umesto da drugima dajemo implicitnu dozvolu da biraju umesto nas.

Esencijalizam je više od puke strategije upravljanja vremenom ili tehnike produktivnosti. To je sistematična disciplina za razlučivanje apsolutno neophodnog, a zatim eliminisanje svega što to nije – kako bi se najveći doprinos dao stvarima koje su zaista važne. Reč je o tome da radimo manje, ali bolje, i to u svakoj životnoj oblasti.

"Knjiga koja će vam pružiti bolje i slađe rezultate i staviti vas u stvarnu kontrolu, dajući veću preciznost u potrazi za onim što je zaista važno." – Forbs

"Greg Makjoun iznosi ubedljiv argument za postizanje više toga radeći manje. On nas podseća na to da su jasnoća fokusa i sposobnost da se kaže ’ne’ potcenjeni u današnjem poslovanju." – Džef Vajner, ‎CEO, Linkdin

Greg Makjoun piše, predaje i govori širom sveta o važnosti življenja po načelima esencijalizma.

Držao je govore u velikim kompanijama kao što su Gugl, Epl, Fejsbuk i Linkdin i jedan je od najpopularnijih blogera za Linkdin influenser grupu. Nedavno ga je Svetski ekonomski forum proglasio za mladog globalnog lidera.

Knjiga Pređite na stvar dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA