Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđelka Prpić na predstavljanju knjige "Jedini izlaz" 11. oktobra

Vreme čitanja: oko 1 min.

U sredu 11. oktobra od 19.30 u restoranu Black George, Karađorđeva 65, biće predstavljen roman Marka Popovića "Jedini izlaz", po kome su snimljeni istoimeni film i serija

  • 2
Jedini izlaz, Marko Popović Foto: Promo/ Laguna

Iako se publika prvo susrela sa serijom, sve je počelo od ideje za roman, koji je Marko pisao paralelno sa scenarijem.

O svemu što je "Jedini izlaz" na promociji će, pored autora, govoriti i glumica Anđelka Prpić, kao i scenaristkinja Iva Mitrović.

U požaru u klubu "Jedini izlaz" Ana Kolar je ostala bez muža i bez sećanja na tu jezivu nesreću i dane koji su joj prethodili. Šest godina kasnije, dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je uopšte znala o tragediji, ali i o svom suprugu.

Paralelno s tim, ubistvo najboljeg ćerkinog druga uvlači inspektora Dejana Štrpca u lanac zločina, koji je započeo misterioznim nestankom jedne devojke pre šest godina.

Advokatica Ana Kolar i policijski inspektor Dejan Štrbac započinju potragu za istinom, što ih suočava sa mrežom laži, nasilja i ucena, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.

Marko Popović (1978, Beograd) završio je dramaturgiju na FDU i školu filmske režije u Njujorku. Autor je i scenarista TV serija "Jedini izlaz", "Tajne vinove loze" i "Poziv", koja kreće sa emitovanjem 18. novembra na RTS-u. Po njegovom romanu "Jedan pogrešan korak" snimljena je TV serija "Nemirni". Trenutno razvija regionalnu TV seriju "Južni tok" i piše novi roman.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KaraMarko

    9. oktobar 2023 | 16:00

    Ima Anđa materijala u izobilju za još jedan roman i to u tri toma.Kum,Kumi,Kume...

  • V8

    9. oktobar 2023 | 12:09

    Kum nije dugme,lepo ga kuma pocastila...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA