Vreme čitanja: oko 1 min.

Uoči Sajma knjiga, Ljiljana Habjanović Đurović izdala dve knjige za decu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored do sad objavljenih 11 knjiga za decu, Ljiljana Habjanović Đurović sa posebnim zadovoljstvom predstavlja dve nove priče za dečiju publiku

  • 1
Ljiljana Habjanović Đurović Foto: Nemanja Maraš

Književnica Ljiljana Habjanović Đurović predstaviće se na ovogodišnjem 66. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga sa dva nova naslova i to oba namenje deci: “Pomeranka Lili: moji slavni preci” i “Iva i ptice”.

Pored do sad objavljenih 11 knjiga za decu, Ljiljana Habjanović Đurović sa posebnim zadovoljstvom predstavlja dve nove priče za dečiju publiku: “Pomeranka Lili: moji slavni preci” – priča o maloj pomeranki Lili kroz koju saznajemo zanimljive detalje o slavnim pomerancima koje su voleli veliki naučnici, umetnici i vladari. Knjiga “Iva i ptice” je živopisna priča o devojčici koja je učila kako da onima koje istinski volimo pružimo slobodu.

Ovogodišnje učestvovanje na Sajmu knjiga za proslavljenu književnicu Habjanović Đurović ima poseban značaj, jer je obeleženo značajnim profesionalnim jubilejima. Naime, Habjanović Đurović ove godine obeležava 35 godina rada i objavljivanja prve knjige, kao i 20 godina izdavanje knjige “Igra anđela” i rada izdavačke kuće Globos Aleksandrija.

Ovogodišnji Beogradski sajam knjiga počinje 21. oktobra 2023. i trajaće do 29. oktobra, a Ljiljana Habjanović Đurović će, kao i svake godine, na štandu svoje izdavačke kuće biti dostupna za razgovor sa čitaocima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • darko

    10. oktobar 2023 | 13:38

    ljudi hoce li mi neko objasniti ovo ludilo. za izdavaje knjige potrebno je 10 e po komadu minimu a sigurno i više. 100 primerka puta 10 e jeste 1000 e. ej na najmanjem tiražu od 100 primerka koji su smešni plus ostali troškovi tako da tiraž od 100 knjig anije ispod 1500 do 1800 e. ej bre. a ona izdala 2 (dve) knjige. ljudi, 10 godina mi stoje rukopisi romana i zbirke poezije ne znam gde sve nisam otišao i pitao za pomoć i svuda NIŠTA. odakle bre ovim i ovakvim toliki novac za izdavanje. ili sam ja lud ili nešto ovde strašno smrdi. a svakog dana iskoče kao čupavci iz kutije po nekoliko "pisaca" i "piskinja" (mora se pratiti novi način oslovljavanja pripadnica slabijeg pola. zbunjen, lud ili glup? neka mi neko objasni gde pripadam neću se ljutiti majke mi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA