Vreme čitanja: oko 1 min.

66. Međunarodni sajam knjiga u Beogradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Više od 30 godina Fondacija "Braća Karić", kroz misiju negovanja i očuvanja nacionalne baštine, posvećena je ideji promocije i aktuelizacije domaćih korena i običaja i materijalne i duhovne kulture srpskog (na)roda

  • 0
Sajam knjiga, Fondacija Braća Karić Foto: Promo/ Arhiva Fondacije Braća Karić

Uverenje da su održanje pisma, jezika, istorije i kulturnog nasleđa najsigurnija i najvrednija promocija jednog naroda predstavljaju temelj podviga Fondacije. Dokle god su živi maternji jezik, motivi narodne istorije, umetnost i tradicija predaka i savremenika jednog naroda, vitalan je i njegov nacionalni identitet.

Višedecenijski angažman Fondacije "Braća Karić" u izdavaštvu svedoči o plemenitoj nameri čuvara tradicije i kulture a bogata i raznolika kolekcija izdavačkih poduhvata jesu egzaktna potvrda da su odgovornost prema društvu i državi ukorenjeni u viziji porodice Karić.

Na ovogodišnjiem Sajmu knjiga, koji u kalendarima kulturnih događaja jugoistočne Evrope zauzima centralno mesto, Fondacija "Braća Karić" učestvuje sa svojim novim naslovima. Potreba da se od zaborava sačuvaju sva dobra materijalne i posebno duhovne kulture srpskog naroda čine ključni motiv kojim se rukovode svi u Fondaciji "Braća Karić" a pregalačko rodoljublje porodice Karić zalog za budućnost mladim naraštajima i naslednicima.

S posebnim zadovoljstvom vas pozivamo da nas posetite na štandu Fondacije "Braća Karić" u HALI 2 Beogradskog sajma kako bismo vas upoznali sa novim izdanjima koja će, na obostranu radost, naći mesto u vašoj biblioteci.

Dobro došli !

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA