Vreme čitanja: oko 1 min.

Velika Lagunina humanitarna akcija "Knjiga za život" do 25. novembra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od svog osnivanja Laguna se trudi da kao društveno-odgovorna kompanija bude pomoć i oslonac ugroženim kategorijama društva

  • 0
Laguna Foto: Promo

Kako je 2023. godina u kojoj Laguna obeležava 25 godina postojanja, odlučili smo da, umesto glamurozne proslave važnog jubileja, organizujemo jednu posebnu akciju pod nazivom "Knjiga za život", tokom koje ćemo u periodu od 1. do 25 novembra od svake kupljene Lagunine knjige u Delfi knјžarama, donirati 25 dinara Fondaciji "NORBS plus" za podršku deci oboleloj od retkih bolesti.

"NORBS plus" je fondacija osnovana 2018. godine sa osnovnim ciljem prikupljanja finansijskih sredstava u svrhu nabavke neophodnih medicinsko-tehničkih pomagala obolelima, a koja nisu dostupna o trošku zdravstvenog fonda, kao i neophodne opreme i sredstava za rad u cilju unapređenja uslova lečenja i nege za ustanove zdravstvene i socijalne zaštite.

Kako život zna da postavi različite izazove pred nas, nekad i preteške, uvek je važno da imamo pomoć i oslonac, da nismo sami. I zato u ovoj akciji možemo učestvovati svi.

Pozivamo i zainteresovane pojedince i kompanije da uzmu učešća u ovoj humanoj inicijativi, jer zajedno možemo da napišemo najlepšu priču – o solidarnosti, humanosti i nadi. Svaki dinar može značiti život.

Ujedinimo se u zajedničkoj misiji!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA