Vreme čitanja: oko 1 min.

Mirović: Konačno objavljena Mihizova sabrana dela u 9 knjiga

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hvala Ministarstvu kulture i mojim saradnicima u Pokrajinskoj vladi bez čijeg doprinosa danas ne bi mogli da svedočimo ovom izdavačkom poduhvatu povodom stote godišnjice od rođenja velikog stvaraoca, piše Mirović

  • 0
Igor Mirović Foto: Instagram/igor.mirovic

Igor Mirović, predsednik Pokrajinske vlade Vojvodine, pohvalio se na Instagramu o značajnim sabranim delima koja su konačno objavljena, te podsetio na važnost sećanja na velike stvaraoce.

"Otvorio sam prozor da se čuje makar nešto od životnih zvukova dok kamera telefona prelazi preko Mihizovih sabranih dela u devet knjiga, i danas životnih i aktuelnih drama i poetskih i drugih zapisa, koje smo konačno objavili uz pomoć Matice srpske iz Novog Sada, Univerzitetske biblioteke Svetozar Marković iz Beograda i Srpske čitaonice iz Mihizovog Iriga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Igor Mirović (@igor.mirovic)

Hvala Ministarstvu kulture i mojim saradnicima u Pokrajinskoj vladi bez čijeg doprinosa danas ne bi mogli da svedočimo ovom izdavačkom poduhvatu povodom stote godišnjice od rođenja velikog stvaraoca", napisao je Mirović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA