Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvenac Beke Friman koji je nadmašio sva očekivanja: "Klub usamljenih" u prodaji

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Četiri prijatelja. Da li će ovaj Božić biti njihov najbolji do sada?

  • 0
Vulkan izdavaštvo Foto: Promo/ Vulkan izdavaštvo

Vulkan izdavaštvo je objavilo urnebesnu prazničnu priču o četvoro prijatelja u Njujorku koji se drže svoje neobične božićne tradicije čak i kada ih sudbina vodi na različite strane. Stigao nam je Klub usamljenih autorke Beke Friman, koji je za kratko vreme doživeo veliki uspeh i mnoge pohvale kritičara. Ukoliko volite romane Džasmin Gilori, Džodžo Mojes i Aleksandre Poter, uživaćete i u debitantskom romanu Beke Friman.

U središtu priče su Hana i Fin, koji od koledža svaki Božić provode zajedno. Nijedno od njih dvoje nema gde da ode – Hana je rano ostala bez roditelja, a Fin sa svojima nije u kontaktu. Kako vreme odmiče, njihova tradicija neobičnih prazničnih avantura postaje sve luđa. A, kada otpočnu novi život u Njujorku, njihovoj grupi pridružuju se elegantna Prija i misteriozni Teo, čime se upotpunjuje ova nesvakidašnja porodica i osećaj pripadanja za kojim su oduvek žudeli.

Međutim, kada Fin najavi da se seli u Los Anđeles, shvataju da bi ovo mogao biti poslednji Božić koji proslavljaju zajedno. Hana je uplašena da će izgubiti porodicu koju je stvorila, a Fin se bori sa svim onim što će ostaviti. Ovog Božića, promene kojih se ovi prijatelji plaše možda su upravo ono što im je potrebno.

"Predivna priča o prijateljstvu sa dijalozima koji će vas naterati da se naglas smejete i likovima koje nećete moći da zaboravite. Duhovita, dirljiva, urnebesna, najnežnija knjiga koju ćete pročitati ove godine." – Pablišers vikli

Autorka Beka Friman je voditeljka popularnog podkasta o knjigama i životu Bad on Paper i jedna od tvoraca podkasta RomComPods. Diplomirala je na Bostonskom koledžu i živi u Bruklinu, gde s entuzijazmom slavi Božić svake godine.

Klub usamljenih, savršen izbor za ljubitelje romantičnih priča u kojima vlada očaravajući praznični duh, dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA