Vreme čitanja: oko 2 min.

Druženje s piscima i sjajne predstave tokom Dečjih dana kulture

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pripreme za Dečje dane kulture su u punom jeku!

  • 0
Laguna Foto: Promo

Važan deo priprema su spiskovi za kupovinu naslova koje smo propustili, a popusti su veliki!

Popust na jednu Laguninu knjigu za decu i tinejdžere iznosiće 25%, na dve 30%, na tri 35%, a na četiri ili više knjiga 40%. Naslovi odabranih izdavača biće na popustu 20%, dok će odabrani gift program biti snižen 20%. Navedeni popusti se ne mogu kombinovati sa drugim popustima i akcijama.

Pored toga, sve mališane očekuje zanimljiv program u knjižari Delfi SKC.

U subotu 6. aprila od 16 sati družimo se sa Ljubivojem Ršumovićem, jednim od najvoljenijih pisaca za decu, koji će predstaviti svoju novu knjigu "Tri JaJaJa na oko".

Istog dana od 17 sati očekuje nas predstava Dečjeg kulturnog centra "Nasmešite se, ptičica!". Junaci ove priče su Anastas Jovanović i Milica Stojadinović Srpkinja, dve jake ličnosti, sa različitim pogledom na svet! Fotografije Anastasa Jovanovića i dnevnici Milice Stojadinović Srpkinje, učiniće da ovaj mali vremeplov dočara deci život Beograda krajem 19. veka. A onda, kada slike starog Beograda zamene slike Beograda danas, moći će da razmišljaju kakav će grad biti sutra, kako je njihova ulica izgledala nekada, kako izgleda sada, a kakva će biti za pedeset ili sto godina

U 18 sati nas čeka pisac Rastislav Durman i zabavna radionica "Skockaj svoju bajku". Uz pomoć kartica i različitih motiva, deca će moći sama da prave svoju bajku. Naš pisac će predstaviti i svoje knjige za decu koje mališani mnogo vole, iz edicije "Više od bajke": "Zmajevi, zmajke i zmajčad", "One tete što na metli lete", "Koji je đavolu vrag?" i "Ona bića koja nisu sića".

U nedelju 7. aprila od 16 sati gledaćemo predstavu po motivima knjiga "20 izuzetnih devojčica koje su promenile svet" i "20 izuzetnih dečaka koji su promenili svet". Predstava nosi naziv "Izuzetno III/3".

Dečje dane kulture završavamo u nedelju druženjem sa piscima Lagune. Od 17 sati svoje knjige predstaviće – Aleksandra Filipović, Aleksandar Obradović i Željko Obrenović.

Ne propustite Dečje dane kulture! Budite u igri sa knjigom!

Uz svaku kupovinu očekuju vas pokloni. Pokrovitelj Dečjih dana kulture je Banca Intesa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA